Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Erotikos muziejus Kaune

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    [KAU] Erotikos muziejus Kaune



    Parodoje eksponuojamos lietuviškos A.Smetonos laikų fotografijos, kuriose vaizduojami nuogi kareiviai, besimaudantys upėje, taip pat dailininkų paveikslai, atvirukai, kuriuose – pusnuogės moterys. "Viskas tais laikais buvo gražu, niekas nebuvo draudžiama, nebuvo jokių tabu, todėl niekam net nešovė į galvą mintis, kad tai gali būti vulgaru ar nepadoru. Žmogaus kūnas yra gražus", – įsitikinęs V.Kontrimavičius.

    Muziejuje rasite kambarį, kuriame įrengtas senovės lietuvių miegamasis, aplink pridėta įvairių ūkinių padargų, įvairių erotinių elementų. Ekspozicijoje vietos rado ir pirmieji lietuviški erotiniai laikraščiai – "20 centų", "20 kapeikų" ir kiti.

    Be lietuviškų, yra ir iš užsienio erotikos muziejų atvežtų eksponatų. Kelios lentynos įvairiausių suvenyrų: pradedant nuo peleninių ar cigarečių pakelių su sekso simboliu Merlin Monro, baigiant įvairiausių formų šviestuvais, skulptūromis ir erotiškais apatiniais.

    Muziejuje sukaupta įvairiausių knygų kolekcija, kuri, anot savininko, sulaukia daugiau dėmesio, nei tikėtasi. Muziejaus lankytojai gali jas pavartyti ir paskaityti.

    "Tai – savotiškas švietimas. Žmonės turi įvairių polinkių, kurių gėdijasi, pavyzdžiui, jaučia potraukį kojoms. Moterys gali ateiti ir peržvelgti knygose esančias fotografijas, aprašus, susipažinti su vyrų erotikos pasauliu", – pasakojo V.Kontrimavičius.

    Erotikos muziejuje Kaune rasite ir senų madų katalogų, "Christie" muziejaus paveikslų katalogą, kuriame yra garsių pasaulio dailininkų Salvadoro Dali, Pablo Picasso ir kt. paveikslų nuotraukos su meniškai pavaizduotomis pusnuogėmis moterimis.

    www.eb.lt

    #2
    Jei apsilankysite, būtinai paprašykite pačio savininko, kad jis pabūtų Jūsų gidu. Tikrai nesigailėsite.

    Comment


      #3
      Kiek mačiau per reportažą, tai labai kukli kolekcija, keleta trusikėlių, keleta falų ir kitų menkniekių, kažkur apie 300 eksponatų. Na kaip kokiam sexshop'e. O gal čia ir atvežta iš sexshop'ų kas nenupirkta, išėję iš mados ir pasibaigusiom garantijom?
      gera gyventi gerai

      Comment


        #4
        Kur jis randasi?
        Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
        Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012

        Comment


          #5

          Daukanto g. priešais Merkyrijų. Berods ten buvusio Metropolio patalpose dalis jo yra.
          O šiaip, per Kauno naktis užmačiau tą muziejų, tik aišku jis nedirbo, o galėjo, tikrai būtų milžiniškas skaičius lankytojų buvęs, nes šalia vyko 3x3 krepšinio turnyras, tai smalsuolių per akis
          Pats dar nebuvau apsilankęs, bet reikės kada prie progos.

          Comment


            #6
            Nusivils tie, kurie tikesis pamatyti panasia ekspozicija i vakaru salyse esanciu muzieju. Pas mus perdaug konservatyvi visuomene ir istatymai. Sis muziejus daugiau orentuojasi i erotikos vystymos istorija, tame tarpe ir Lietuvoje. Nors yra ir pikantisku vaizdeliu, pvz. Swingeriu vakarelis uzdarame kambarelyje su realistiskai atrodanciais manekenais. Galima ir nusifotografuoti.

            Comment

            Working...
            X