Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Veidų (ne) rodymas nuotraukose

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    Baigiam pilstymą apie nuotraukas. Tušuoja autorius nuotraukas, ar ne, yra tik jo paties pasirinkimas.
    Mano galerija Flickr'yje

    Comment


      #22
      Parašė praeivis Rodyti pranešimą
      sneki niekus. niekur korespondentai fotografuodami gatves vaizda,parduotuves ,aerouosto vidaus interjera ,nebegioja is paskos paskui kiekviena zmogu ir jo neatsiprasineja ir nepraso 'pasitraukti is kadro'. Cia tiesiog tarp forumieciu yra grupe zmoniu ,kurie svaigsta apie tai ,kad kazkas gali panaudoti ju nuotraukas isplatintas internete,kad tam reikalingi kazkokie leidimai ir t.t. Dar kvailiau atrodo,kai zmogui uztusuojamos tik akys,nes vis tiek galima lengviausiai atpazinti zmogu. Tada jau dekite dideli blyna ant visos galvos,kad galetumete miegoti ramiau:-)))
      Čia jau ryškiai per daug į off topic nuėjome. Bent dalis veido užtušuota todėl, kad bet kas kitas, pvz praeivis, gali mano įkeltą nuotrauką su vaiko atvaizdu nukopijuoti ir patalpinti kitoje svetainėje neigiamame kontekste. kas dėl kitų žmonių, fotografuodamas fone esančius žmones jų neatsiklausiau (tai neįmanoma, nes tik nufotografavus pamatai kas pakliuvo į kadrą), o ir jie kažin ar tuo momentu suprato esantys fotografuojami. Žurnalistas/fotografas, dirbdamas viešoje vietoje, segi kortelę, pagal kurią galima suprasti kas jis toks. Jeigu vis tiek kiltų konfliktas, žurnalistą/fotografą/operatorių gins Žurnalistų sąjunga. O kas apgins mane, jeigu kokia Auksė Aukštikalnienė užsipuls mane???
      Viskas, šitą off-topic'ą baigiam. Kam dar negana — kurkite atskirą temą.
      I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
      Parama Siaurojo geležinkelio klubui

      Comment


        #23
        Na aš nemažai įdėjau nuotraukų iš Ozo į šią temą, bet nieko netušavau. Mane Aukštikalnienė matyt per visur padarytų... Šiaip tai iš tikrųjų, manau šiam klausimui nepakenktų atskira tema.

        EDIT: sukūriau.
        Paskutinis taisė Tomizmas; 2009.08.25, 22:42.
        Snowflakes will attack U <3

        Comment

        Working...
        X