Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Mokslai...

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Mokslai...

    Šiame forume esu visiškas naujokas. Šiuo metu rošiuosi pradėti rašyt bakalaurinį darbą apie žiedines sankryžas, tikslesnis pavadinimas - "eismo žiedinėje sankryžoje modeliavimas":
    išnagrineti auto srauto charakteristikas, sudaryti žiedinės sankryžos imitacinį modelį ir jį naudojant ištirti sankryžos pravažiavimo laiko priklausomybes nuo srauto intensyvumo ir sankryžos charakteristikų. Kažkas tokio, kolkas sunku suvokti nuo ko pradėti. Gal kas nors galėtų kokių minčių mestelti ar kokių nuorodų ar knygų nes internete, bibliotekoj nieko gero nerandu dekuj

    #2
    Labas, malonu, kad prisijungi.
    Įdomu kur ir ką studijuoji.
    Pirmiausia manau turi pats gerai ir labai aiškiai suvokti ko tu nori, kokį darbą rašyti ir kaip jį pateikti. Turi susidaryti darbo planą, o tik tada ieškoti informacijos. Kol pats nežinosi, koks bus darbo turinys, tol dvejodamas ir analizuodamas kiekvieno patarimus tiesiog pramiegosi visą laiką, skirtą parašyti darbui. Tai prašau tiksliau suformuluoti, apie ką rašysi. Paprastai bakalauro darbai nebūna tik rašymas. Tai yra naujos teorijos, naujų įžvalgų pateikimas, kažko naujo atradimas arba jau atrasto patikrinimas ir patvirtinimas arba paneigimas.
    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

    Comment


      #3
      Darbo tikslas yra: Analitiškai ir modeliavimo būdu ištirti vienos eismo juostos žiedine sankryža važiuojančių transporto priemonių srauto charakteristikas.
      Reikalavimai ir apribojimai, kuriuos darbas turi tenkinti:
      Tiriama vienos eismo juostos sankryža. Sankryžos ilgis ne mažesnis kaip 60 m ir ne didesnis kaip 500 m. Tranasporto priemonių greitis sankryžoje – ne didesnis kaip 50 km/h.
      Išnagrinėti intervalo tarp gretimų transporto priemonių priklausomybę nuo važiavimo greičio ir kitų charakteristikų.
      Remiantis motyvuotai parinkta intervalo tarp gretimų transporto priemonių charakteristika, sukurti eismo žiedinėje sankryžoje dinamikos analitinį aprašą, SIMULINK aplinkoje sukurti šį aprašą atitinkantį modelį, atlikti tyrimus, padaryti išvadas.
      Nurodymai būtų tokie, bet nelabai suprantu nuo ko pradėt ir tokiam darbui kur ieškot daugiau informacijos. Dėstytojas nurėdo vieną anglišką knygą, tačiau kitu sakiniu pasakė, kad nelabai tiks
      Studijuoju KTU (transporto sistemos)

      Comment


        #4
        Tai papasakok, ko ieškojai, ką tikėjaisi rasti ir ką radai (negi visai nieko?) Nežinau, ko tau reikia, bet ar negali rasti, nuo ko pradėti, kur nors čia:

        http://scholar.google.lt/scholar?q=t...G=Paie%C5%A1ka

        Dar gali SIMULINK pridėti, jei nori:

        http://scholar.google.lt/scholar?hl=...G=Paie%C5%A1ka

        Peržiūrėk tuos straipsnius ir nuorodas juose, ir gal sugalvosi, nuo ko pradėti. Kadangi tai ne mano sritis, tai tiksliau negaliu patarti.

        Comment


          #5
          Beje, kai kažko klausi fOrOoMyUkE, tai galėtum ir prasmingą temos pavadinimą sugalvoti, pvz., "Žiedinės sankryžos modeliavimas" ar pan.

          Comment


            #6
            Žmogus turbūt tikisi, kad didįjį darbą už jį atliks kiti. Bakalauro darbo esmė ir yra informacijos ieškojimas, o jos pateikimas jau labiau raštingumo reikalas. Ypač kalbant apie šią darbo temą, tai daug kas priklauso nuo informacijos kokybės ir manau jos ieškojumi turėtų užsiimti tik darbo autorius. Tai, beje, ir palengvins paties darbo procesą, nes kai keli žmonės atlieka darbą, tada dėstymo kokybė būna prasta dėl darbų pasidalijimo.
            Todėl linkiu pačiam pasiryžti paieškoti informacijos arba tiesiog sumąstyti kitą temą. Beje, kartais jau ne per vėlu tokiu metu ieškoti informacijos bakalauro darbui? Aš jau kursinio darbo planą esu parašęs ir šiuo metu rašau įvadą. O bakalauro darbas apimtimi tikrai skiriasi nuo kursinio...
            www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

            Comment

            Working...
            X