Parašė Egiuxz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto žaidimai
Collapse
X
-
Dar nebandžiau. Ir šiap, į mane daugiskaita kreiptis nereikiaParašė denisas Rodyti pranešimąJums patiko OMSI 2?
Comment
-
Taip, patikoParašė denisas Rodyti pranešimąJums patiko OMSI 2?
Tik kai kuriuose žemėlapiuose su tam tikrais autobusais (naujai atsisiųstais) nėra maršruto duomenų (pvz Berlyno žemėlapio 92-as maršrutas su BAZ - etalon autobusu)
Comment
-
O nebandėte žemėlapio Projekt Szczecin 3.10? Greitai, kiek aš žinau, pasirodys 4 versija šio žemėlapio. Šaltinis: http://mareczek.szczecin.pl/omsi_4.0.phpParašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTaip, patiko
Tik kai kuriuose žemėlapiuose su tam tikrais autobusais (naujai atsisiųstais) nėra maršruto duomenų (pvz Berlyno žemėlapio 92-as maršrutas su BAZ - etalon autobusu)
Comment
-
Kodėl kaip aš prisijungiu prie VirtualBus forumo man neleidžia atsisiųsti autobusų ir žemėlapių?Paskutinis taisė Arelis; 2014.06.16, 18:39.
Comment
-
1.nes nesi prisiregistravesParašė Arelis Rodyti pranešimąKodėl kaip aš prisijungiu prie VirtualBus forumo man neleidžia atsisiųsti autobusų ir žemėlapių?
2.Kas zino šita žaidima?
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
-
Taip tai žaidimas "bus driver"Parašė Arelis Rodyti pranešimąBus driver?
šiandienos žaidimo "virtual bus" foto
MAN NM223 (goppel) MPK POZNAN #1056
žemelapis: POZNAN 64Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
-
Internete gali gauti viską, tik reikia mokėti ieškotiParašė Arelis Rodyti pranešimąAš tai mielai žaisčiau OMSI, bet žaidimas mokamas yra.
Comment
-
1. Pirma man reiktu kompa susirast kuris paveztu omsiParašė groundzer Rodyti pranešimą
2. Areli grazus troleibusas
3.MAN
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Reikia kažkokio instalerioParašė Arelis Rodyti pranešimąNežinot kaip reikia instaliuoti autobusa į kompiuterio aplankalus per OMSI 2? Ieškau internete, youtubėj'e, bet niekur nerandu.
Tikiuosi, kad paaiškinsite.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Jei normalus OMSI 2 (legalus), tai failus rasite Steam\SteamApps\common\OMSI 2 , jei nenormalus, tai tada nieks apart Jus gali žinoti, kur tie failai.Parašė Arelis Rodyti pranešimąNežinot kaip reikia instaliuoti autobusa į kompiuterio aplankalus per OMSI 2? Ieškau internete, youtubėj'e, bet niekur nerandu.
Tikiuosi, kad paaiškinsite.
Comment
Tai ne Vilniaus troleibusų dažymo schema ir Vilnius tokių troleibusų neturėjo. Vienintelė detalė kuri susijusi su Vilnium yra priekinės lempos. Žinoma, tas lempas turėjo tik keli iš visų turimų Škoda 14Tr troleibusų.
Comment