Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Tavo darbalaukis

Collapse

X
- 

Žinai, kad man tikrai nesiseka. Nesuderinami serveriai, stringa youtube, stringa omniconnect internetas, stringa pats kompas!! Šiandiena lyg užkeikta!Parašė Magician Rodyti pranešimą
Nesiseka tau su IT, nors tu ką
.

As tai isproteciau jei reiktu kaskart jungt daznai naudojamas programas per start meniu... Kazkaip nematau net apylyges kovospatogumo prasme tarp darbalaukio ikonos ir start menuParašė Magician Rodyti pranešimąMano kompe tai nė vienos ikonos nėra. Labai jau patogus tas Start meniu
.

Comment
 - 

kadangi mėgstu humorą, tai pas mane štai toks:
http://imageshack.us/photo/my-images/703/unledstd.png/
paėmiau iš cha.lt

Comment
 - 

- 

žiūriu dauguma forumiečių mėgsta matyti humorą savo monitoriujeParašė Akzizala Rodyti pranešimą

Comment
 - 

neblogas tiuningasParašė Sefas210 Rodyti pranešimąŠiandien betvarkant nuotraukas sugalvojau atsinaujinti darbalaukį...
Atvaizdas

Comment
 - 

Ta proga, aš savo rūdis keičiu į naktinį Tokiją.Parašė Magician Rodyti pranešimąKeičiasi kas minutę vis skirtingais "Architecture" paveikslėliais, tačiau W7 man pasakė, kad turiu jungtis prie "špižininkų" kompanijos. Tegul taip ir būna
.
Atvaizdas

Comment
 - 

Spalvos iskart asocijuojasi su Lietuva,bent jau man asmeniskaiParašė Sefas210 Rodyti pranešimąOranžinis kaminas jau atsibodo, tai ištraukiau kažka rudeniško iš interneto.
Atvaizdas
 mielas sirdziai vaizdas

Comment

Comment