Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

ABS sistemos privalumai ir trūkumai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts



    ESP:
    Kartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)

    Comment


      koks sveiko proto zmogus nevaziuos su masina i ledini kalna , tam ir yra vairuotojo mastymas kad ivertint galimybes o ne elektronika, juolab kad atleke gerai ishsibegejes , butu prie pat sustojes kur prasideda ledas irgi nieko nesigautu.
      Studija8...

      Comment


        Parašė PukiS Rodyti pranešimą
        ir beje niuansas - ABS jau pakankamai atidirbta sistema, ir paprasta. visos stabilumo kontroles jau yra kapitaliai sudetingesnes, ir vis dar "gydosi" vaikiskas ligas. problema tame kad jos neleidzia "nutrukti" gerokai ilgiau, bet va jeigu jau su tokia susimetei is esmes nebelabai yra sansu kazka istaisyt. tiesiog fizines zmogaus reakcijos galimybes neleidzia + masinai su stabilumo kontrole netekus sukibimo zmogaus reakcija taisant situacija ir esp nuomone gali laaabai nesutapt. teko vienam renginuke mokomajam praita ziema padalyvaut, kvailiojom su keliu nauju audi uzhnesimais ir pan - jei uzhsimetei gerai masina durniuot pradeda totaliai, be sansu ishsitaisyt. kitavertus ta pati slidu posuki su esp iveikinedavau ~10-15 kmh didesniu greiciu be nuotykiu. taigi savi minusai savi pliusai.


        Stai cia zmogus teisingai sneka, is kart matosi ,kad yra susidures su sitomis sistemomis,jas bandes ir zino kaip jos veikia ir ka daro.

        Comment


          Beje manau,kad pas mus gan nemazai avariju ivyksta ( kai nulekiama nuo kelio) butent del to,kad ereliai nieko nezino ir neismano apie ESP sistema. Nesuperka koki bimbala ne pirmos jaunystes ,bet dar su veikiancia esp sistema ir varineja ant greicio iveikinedamas posukius.Ir toks keliu erelis mano,kad tai jis puikiai vairuoja masina ir jei ji prades slysti ,tai jis ja dar istiesins. Ir nors mato ,kad prietaisu skydelyje sumirksi esp kontroline lempute ,bet tai jam nieko nesako,jam atrodo,kad cia viskas tvarkoj. O uzsideges esp simbolis parodo tik tai,kad jau riba buvo perzengta ir teko isikisti elektronikai,kad masina islaikytu stabiluma.si sistema leidzia didesniu greiciu iveikti posukius ,o erelis galvoja ,kad jis cia taip gerai vairuoja ,kaip ir stabdo geriau uz abs:-)))) visa beda tame,kad kai isivarysite taip,kad posukyje nebepajegs jau susitvarkyti ir esp.....tai manau jusu sugebejimai ka nors padaryti po to bus praktiskai lygus absoliuciam nuliui. Visada uzsisekite saugos dirza:-)))))

          Comment

          Working...
          X