Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Prikolas :D

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Prikolas :D

    Per zinias dabar 18.45 arba 22.00 rodys kaip Klaipedos valdininkai ir meras vazinejo automobiliu keleta metu, kuris pasirodo vogtas! azkas prasisuko gerai
    %)

    #2
    Aha sian maciau, bet kas savrbiausia trys merai juo vazinejo, ir tik dabar kaip ji norejo perleisti svietimo ministerijai pastebejo kad jis vogtas...
    "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

    Comment


      #3
      Atvazinejo, o kai reik kazkam atiduot tai sako vogtas, kad negautu.. Politikai gi

      Comment


        #4
        Nu yra tikimybe, kad nevogtas, bet dar tirs....
        %)

        Comment


          #5
          Nusikaltėliai Klaipėdos valdžiai pakišo kiaulę


          Netikėtas skandalas vakar sukrėtė Klaipėdos miesto savivaldybę. Atlikdami net tris uostamiesčio merus vežiojusio automobilio "Audi 100 C4" perregistravimo procedūras, specialistai nustatė, jog ši mašina gali būti vogta. Vakar dėl šių įtarimų pradėtas ikiteisminis tyrimas.


          Ši istorija miesto merui Rimantui Taraškevičiui kelia didžiulę nuostabą. Pasak jo, jau dešimt metų Klaipėdos valdžiai tarnaujantis automobilis ne tik anksčiau jau buvo perregistruotas, bet ir ne kartą kirto valstybės sieną, tačiau iki šiol niekam jo praeitis neužkliuvo.

          Dabar specialistai sako, jog 1995-aisiais iš Savivaldybės skelbtą konkursą laimėjusios bendrovės "Klaipėdos autoservisas" pirkto limuzino kėbulo numeriai gali būti perkalti, variklio - nušlifuoti, o identifikavimo kortelė - suklastota. Būtent tokiais metodais vagys "legalizuoja" pagrobtus automobilius.

          Norėjo perduoti pedagogams

          Klaipėdos valdžią pribloškusi žinia vakar atskriejo iš valstybės įmonės "Regitra" uostamiesčio filialo.

          Čia tikėtasi perregistruoti 1992 metais pagamintą "Audi 100 C4", nes po to, kai miesto valdžia atnaujino savo automobilių parką, senąjį "meromobilį" buvo nuspręsta perduoti Pedagogų švietimo ir kultūros centrui.

          Tačiau šio centro nuosavybe "Audi" taip ir netapo. Patikrinę automobilį, "Regitros" pareigūnai nustatė, kad gali būti perkaltas jo kėbulo numeris, taip pat nušlifuotas variklio numeris, o identifikavimo kortelė - suklastota.

          Žinia, dažniausiai taip elgiasi organizuotos mašinvagių gaujos, kai nori grąžinti į legalią rinką pavogtus automobilius. Be to, po tokių "operacijų" sunku nustatyti, kur ir kada tokie automobiliai buvo pagrobti.

          Nors įtarimų sukėlusią "Audi" iškart perėmė teisėsaugininkai, Klaipėdos VPK Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai ką nors plačiau komentuoti kategoriškai atsisakė.

          Negalutiniais duomenimis, jau vakar buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, o netrukus įtartiną mašiną turėtų atidžiau apžiūrėti ekspertai.

          Įsigijo konkurso būdu

          Juodos spalvos "Audi 100 C4" Klaipėdos valdžiai tarnavo nuo 1995 metų pabaigos.

          Jai įsigyti buvo paskelbtas konkursas, kurį laimėjo tuometinė akcinė bendrovė "Klaipėdos autoservisas". Už 56 tūkstančius litų nupirkta mašina iš pradžių buvo vežiojamas tuometinis meras Silverijus Šukys, vėliau, nuo 1997-ųjų, - Eugenijus Gentvilas.

          Šiuo automobiliu dar teko vežinėti ir dabartiniam miesto vadovui Rimantui Taraškevičiui. Tik pernai merui buvo nupirkta kita mašina - "Honda Accord", "Audi" buvo perduota Savivaldybės administracijos direktoriui.

          Vakar kalbintas R. Taraškevičius dėl į viešumą iškilusių įtarimų pernelyg neišgyveno. Jis raminasi tuo, jog automobilis buvo įsigytas prieš dešimt metų. Tačiau merui nuostabą kelia tai, jog per tuos metus šia "Audi" ne kartą buvo važiuojama į užsienį, be to, jis jau buvo ir perregistruotas, bet niekam jokių įtarimų ši mašina nesukėlė.

          R. Taraškevičius prisipažino, jog ši netikėta žinia jį suintrigavo, tačiau tvirtino, jog iš "koto neišvertė". Pasak jo, dabar svarbiausia išsiaiškinti, iš ko konkrečiai ir kaip "Audi" buvo pirkta.

          Beje, R. Taraškevičius jau ir "Honda Accord" pakeitė kitu automobiliu. Šiuo metu meras vežiojamas prestižinės klasės "Volvo S 80".

          Miesto vadovas juokavo, jog ši mašina tikrai negali būti vogta, nes ji pirkta iš automobilių pardavimo salono, į kurį buvo atgabenta tiesiai iš gamyklos.
          %)

          Comment

          Working...
          X