Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

"Greitasis maistas" Lietuvoje ir kitur

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• xxl
    replied
    matyt nerado teisingo lietuviško atitikmens vakaruose vadinamam "Food Court", taip pat nepaaiškino iki galo, kad ten bus nebūtinai tik greito maisto užkandinės "ala" McDonalds.
    Paskutinis taisė xxl; 2008.11.19, 15:51.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    žmogui išvis nusikaltimas yra fast food valgyt, na nebent norima savo trumpą žemišką kelionę dar gerokai pasitrumpint
    Nereikia tiesiog kasdien ryti, vieną kartą per savaitę toks maistas tikrai nekenkia.

Komentuoti:

• praetor
    replied
    Kaip aš suprantu, kad ar tas maistas bus "lėtas" ar "greitas", jei jį valgysi paskubom ir nereguliariai tai bus tas pats velnias. Kiek mano mintyse tiesos nesu objektyvus spręst, bet mano nuostata tokia. Tamstos siūloma išeitis tikiuos nėra nevalgyt išvis?

Nukrypom biškiuka va tik.

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    žmogui išvis nusikaltimas yra fast food valgyt, na nebent norima savo trumpą žemišką kelionę dar gerokai pasitrumpint

Komentuoti:

• C5
    replied
    Parašė Paulius Rodyti pranešimą
    Tai jau geriau "Burger King", bet jei bus kompleksas, tai turbūt bus ne viena greito maisto restoranų premjera.
    Tavo žarnynui ir prekinei išvaizdai, patikėk, geriau Subway...

Komentuoti:

• Paulius
    replied
    Parašė dubajus Rodyti pranešimą
    Jų teigimu, „Oze“ įsikurs pirmoji Lietuvoje Suomijos tinklo „Prisma“ maisto ir plataus vartojimo prekių parduotuvė, „Forum Cinemas“ kino teatras su 7 kino salėmis, „Topo centras“ bei greito maisto restoranų kompleksas.

Gal pagaliau Subway į lietuvą pareis?
    Tai jau geriau "Burger King", bet jei bus kompleksas, tai turbūt bus ne viena greito maisto restoranų premjera.

Komentuoti:

• dubajus
    pradėjo temą "Greitasis maistas" Lietuvoje ir kitur

"Greitasis maistas" Lietuvoje ir kitur

Jų teigimu, „Oze“ įsikurs pirmoji Lietuvoje Suomijos tinklo „Prisma“ maisto ir plataus vartojimo prekių parduotuvė, „Forum Cinemas“ kino teatras su 7 kino salėmis, „Topo centras“ bei greito maisto restoranų kompleksas.

Gal pagaliau Subway į lietuvą pareis?
Working...
X