Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ar perki originalius muzikos ar vaizdo įrašus?

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    Parašė John Rodyti pranešimą
    <...>

    Legalaus pirkimo online sistemos nera patogios ir visapusiskos, del ko jos irgi sunkiai skinasi kelia. Kuomet eMule ar panasiomis priemonemis gali susirasti praktiskai bet kokia daina per kelias sekundes.
    <...>
    Bet kažkur jau girdėtas pasiūlymas ir... Juk sutiktum Johnai susimokėti "abonentinį" mokestį kažkiek svarų už tai, jog galėtum ta pačia eMule naudotis, o autoriams būtų atlyginta kažkokiu tai proporcingu būdu? Taip patys autoriai būtų suinteresuoti skleisti kuo daugiau mp3 į internetą, o ne gaudyti "piratus".

    Nors mano nuomone, tiesiog praėjo tie laikai. Dabar muzikantai gali užsidirbti rengdami koncertinius turus, reklamuodami kitą komercinę produkciją etc., juk daugelis lengviau sumokės 100 Lt už pasirodymą nei kad ir trečdalį už įrašą. Tie, kas su tuo susitaikė, kuo puikiausiai gyvena ir uždirba.

    Comment


      #22
      Ar perki originalius muzikos ar vaizdo įrašus?
      O dar tokiu buna? ;DD

      Comment


        #23
        /\ Meier, tai tada ir keptų vieną gabalą po kito, kad daugiau $ turėtų, o žmonės ir pirktų. Manau klausytojai suinteresuoti kokybiška muzika. Pavyzdžiui kai kurios grupės kas kelis metus albumus išleidžia. Arba kai valgyt nebeturi ką pradeda įrašinėt

        Comment


          #24
          Parašė Prodigal Stranger
          Visą gyvenimą domiuosi roko muzika ir perku tik originalius diskus.
          yay, jau pagalvojau, kad vienas toks būsiu. Klausau tik tų grupių, kurios ne vieną dainą gerą sukuria, bet tarkime jų visą kompaktą, ir kurios turi realią vertę, tai yra, jos nesensta.

          Be to, tas, kas parsisiunčiama iš interneto - dažniausiai būna apie 5MB dydžio, kai iš'crop'intas iš CD - 30MB.
          Bent pats tai perku CD, nes ir kokybę turi tada geresnę, o ir nevagi iš kūrėjų. jei patys leistumėte CD ir juos kurtumėte - suprastumėt, kad jie tikrai verti tų pinigų.

          Comment


            #25
            Perku mėgstamų grupių CD bei mėgstamų filmų DVD (muzikiniai CD - šiaip dėl kolekcijos, nes tuos įrašus visada jau turiu MP3 formatu, tuo tarpu filmų DVD - dėl papildomos medžiagos [ištrintų scenų, režisieriaus komentaro] - dėl to perku tik special edition DVD).

            Comment


              #26
              Parašė John Rodyti pranešimą
              Reiktu pastebeti, kad retesniu filmu ar muzikos taip lengvai nerasi ne tik Lietuvos bet ir UK parduotuvese. Ypac seniau isleistu. Todel kito kelio, kaip p2p, daznai isvis nebuna...
              Viena yra mainstream'inis produktas, kuri gai nusipirkti bet kurioje muzikos/filmu irasu parduotuveje, taciau visiskai kas kita, kai ieskai "festivaliniu" ar kitokiu nemainstream'iniu filmu ar muzikos, kurie daznai toje pasaulio dalyje net nebuna oficialiai isleisti... netgi is technines puses "legalus" tokiu prekiu isigyjimas tampa praktiskai neimanomas.
              Aš ir nesakiau, kad cd perku iš Lietuviškų parduotuvių, o šiaip nemainstreamo galima surasti tik paieškoti reikia
              Kairiarankių klubas - Left.lt

              Comment


                #27
                Esu dabar 'ant bangos' BBC dokumentikos, tai viską ko man reikia atsisiunčiu internetu. Net nežinau ar Lietuvoje galėčiau gauti BBC filmų originale.

                Comment


                  #28
                  Kad ir pirksi pvz Mamonotovo originalius CD nereiškia, kad atlikejas gaus jam priklausancia dali
                  Vienas populiariausių Lietuvos atlikėjų Andrius Mamontovas muzikinių įrašų leidybos bendrovę „Bombos įrašai“ kaltina autoriaus teisių pažeidimu ir teisme siekia prisiteisti mažiausiai 130 tūkst. litų

                  P.S.: pats neperku muzikos siunciuosi, nors ir nedaug. Daugiausiai klausau last.fm arba radios mp3 grotuve.
                  Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

                  Comment


                    #29
                    Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimą
                    O dar tokiu buna? ;DD
                    Aš perku tik originalus, ar aš kvailas

                    Comment


                      #30
                      /\ jis taip nesakė, tiesiog pajuokavo, turėjai suprasti

                      Comment

                      Working...
                      X