Sepultura? Ne, ačiū. Čia kažkoks roko ir reggae mišinys... Iš sunkesnių man labiau Rammstein, Marilyn Manson, S.O.A.D. (vos pora dainų), o iš lengvesnių - Iron Maiden, Nirvana, truputį - AC/DC.

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Grojaraštis. Tema apie muziką

Collapse

X
- 

Manau Antano su grupe daug pristatinėti čia nereikia... Vakar vykęs nerealus koncertas Lenkijoje, kuriame, pasigirsiu - teko garbė dalyvauti ir pačiam.
Mažų mažiausiai keli tūkstančiai iš (kaip "ten, kažkas" sakė) ~60,000 dalyvavusių koncerte buvo tautiečiai - Lietuvos vėliavų plevėsavo turbūt daugiau nei kitų kartu sudėjus, o "Ant kalno mūrai" buvo, kartais net masiškai sudainuota toli gražu ne kartą ir ne du.
Video nemano. Nerizikavau neštis fotoaparatą į koncertą, kaip vėliau supratau - neveltui
Tikėsimės visos nesamonės su stadiono statybom Vilniuj baigsis kuo grečiau, kad galėtume prisišaukt ir į savo kraštus kažką panašaus - kad nereikėtų trintis po įvairias nustekentas Lenkijos skyles, vadinamas Chorzow ar kaip panašiai...Paskutinis taisė pablonis; 2007.07.04, 21:57.
Comment
 - 

Kažkas nerealausParašė Frist Rodyti pranešimąNa o cia zmogus kuris turi talenta. Nors nesu Operos ir tokiu sou gerbejas, bet jis paliko dideli ispudi.

Comment
 - 

Labai klysti. Štai tikroji Sepultura, su šia sudėtimi ir programa 1989 m. koncertavusi Vilniaus koncertų ir sporto rūmuose (man teko didžiulė garbė ten dalyvauti)Parašė Paulius Rodyti pranešimąSepultura? Ne, ačiū. Čia kažkoks roko ir reggae mišinys
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
 - 

kažkada ši daina buvo mano mėgstamiausia. Gera prisiminti . . .Parašė Frist Rodyti pranešimą/\
Yours sincerely,
Vaida.
Comment
 - 

Na man visada zymiai geriau bus muzikine sitos dainos dalis:Parašė Vaidele Rodyti pranešimąManau daug kas žino šitą dainą
Comment
 - 

Bloc Party, turėtų gerai pratęsti Queen'us

Nuo tada kai išgirdau ją/jį (o tai buvo gūdžiais 2005) tapo kone mėgiamiausia grupe
Iš nemažo kiekio klipukų atrinkau 2. Palčiki abližyš
Bloc Party - Two More Years
The Prayer
P.S. Beje nebloga kokybė, todėl per visą ekraną gerai atrodo.Paskutinis taisė rat; 2007.07.24, 23:01.
Comment
 - 

Gal kas parduodate Elektrine Gitarą ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment

Aciu labai! 
Comment