Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viskas, kas baisu, keista ir mistiška (NSO, vaiduokliai ir t.t.)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Tiktų ir temai "Šiaip linksma":


    Ateiviai iš kitų pasaulių jau yra tarp mūsų Žemėje, tvirtina bulgarų mokslininkai, praneša Telegraph.co.uk.
    Bulgarų mokslininkai iš Kosmoso tyrimų instituto išsiuntę ateiviams simbolių rinkinius, tvirtina, kad ateiviai atsakė į 30 tokių užklausų.
    Lachezaras Filipovas direktoriaus pavaduotojas iš Bulgarijos Mokslų akademijos šį faktą patvirtino. Jis sakė, kad mokslininkai analizavo 150 įvairiose pasaulio vietose paslaptingai atsiradusius piešinius javų laukuose, kurie, jie mano, ir yra atsakymai į jų užduotus klausimus.
    „Ateiviai jau yra tarp mūsų, jie stebi mus visą laiką,“ – sakė L. Filipovas bulgarų žiniasklaidai. „Jie nusiteikę draugiškai mūsų atžvilgiu. Ateiviai nori mums padėti, tačiau mes dar neesame pasiruošę sukurti su jais tiesioginio kontakto.“ Mokslininkas teigia, kad radijo bangomis tiesiogiai susisiekti su kitokio proto ateiviais nepavyks, mums gali padėti tik proto galia. „Žmonėms pavyks užmegzti tiesioginį ryšį su ateiviais po 10-15 metų,“ – sakė L. Filipovas ir pridūrė, kad ateiviai smerkia žmonijos kišimąsi į natūralius gamtos procesus.
    L. Filipovas pabrėžė, kad net katalikų bažnyčia yra pripažinusi, kad ateiviai egzistuoja.
    Bulgarijos Mokslų akademijos mokslininkų pranešimas sutapo su šalyje vykstančia diskusija apie akademijos vaidmenį ir galimą reformą. Praeitą savaitę karštos diskusijos kilo tarp finansų ministro Simeono Djankovo ir prezidento Georgio Parvanovo.
    I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
    Parama Siaurojo geležinkelio klubui

    Comment


      Kuo krize gilesne, tuo tokiu mokslininku atsiranda daugiau.
      Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
      Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012

      Comment


        Dar apie Adolfo Hitlerio mirtį...



        Rusijos federalinė saugumo tarnyba ( FSB ) neabejoja, kad šios tarnybos archyvuose saugomi Hitlerio žandikaulio fragmentai tikri. Kitose šalyse jokių Hitlerio fragmentų nėra.
        „FSB archyve saugomas Hitlerio žandikaulis, o Valstybės archyve — Hitlerio kaukolės fragmentai. Be šių fragmentų, paimtų 1945 metų gegužės 5 dieną, kitų Hitlerio kūno dalių nėra. Bent tokios informacijos neturime. Hitlerio palaikų likučiai buvo sudeginti 1970 metais“, — interviu agentūrai pareiškė FSB registracijos ir archyvų fondų valdybos vadovas generolas leitenantas Vasilijus Christoforovas.
        „Šios dalys unikalios ir neturi analogų, jos tam tikru atžvilgiu vienintelis dokumentinis Hitlerio mirties liudijimas ir todėl saugomos FSB centriniame archyve kaip ypač vertingos“, - sakė V.Christoforovas.
        Jis taip pat pakomentavo pastaruoju metu žiniasklaidoje pasirodžiusius pranešimus, kad Konektikuto (JAV) universiteto mokslininkai - archeologas ir kaulų specialistas Nickas Bellantoni (Nikas Belantonis) ir genetikė Linda Strausbaugh (Linda Strosbach) - remdamiesi DNR analize abejoja, jog Rusijos archyvuose tikrai saugomos Hitlerio kaukolės dalys.
        „Į FSB centrinį archyvą su prašymu (leisti paimti mėginius DNR analizei) amerikiečių mokslininkai nesikreipė. Tačiau jeigu DNR būtų paimta iš pas mus saugomų fragmentų, tai neaišku, su kuo šiuos duomenis reikėtų palyginti?“ - paaiškino V.Christoforovas.
        Jis nurodė, kad 2002 metų pabaigoje į FSB centrinį archyvą kreipėsi JAV televizijos kompanijos „Hoggard Films“ atstovai, prašydami leisti nufilmuoti dokumentiniam filmui apie Hitlerio mirties aplinkybes ir jo kūno identifikaciją saugomą archyvuose medžiagą ir daiktinius fiurerio mirties įrodymus - jo žandikaulio fragmentus.
        Amerikiečių teismo medicinos ekspertui daktarui Markui Benecke (Markui Benekei) buvo suteiktos prašomos konsultacijos ir pateikti tyrimui prašoma medžiaga bei objektai.
        „Mums netikėta buvo sąjungininkų 1945 metais iš profesoriaus Hugo Blaschke (Hugo Blaškės) laboratorijos gautos fiurerio žandikaulio nuotraukos, kurias mokslininkas atsivežė į Ameriką. Vaizdinė lyginamoji šių nuotraukų, profesoriaus H.Blashke asistentės Käthe Heusermann (Ketės Hoizerman) piešinių ir žandikaulio fragmentų analizė parodė, kad jie visiškai sutampa“, - pažymėjo V.Christoforovas.
        Grįžęs į Ameriką daktaras M.Benecke papasakojo apie savo stebėjimus kolegoms, leisdamas jiems ištirti Maskvoje nufotografuotas nuotraukas. Tarp mokslininkų buvo ir dantistas iš Ciuricho - Michelis Perrier (Mišelis Perjė), pasiūlęs naują lyginamosios analizės principą - kadras po kadro.
        M.Perrier pasinaudojo medžiaga, kurioje garsi vokiečių aktorė ir režisierė Leni Riefenshtahl (Leni Rifenštal) nufilmavo Hitlerį ir palygino tai su turimomis nuotraukomis. Palyginęs visus turimus faktus ir tyrimo rezultatus, M.Benecke padarė išvadą, kad Maskvoje saugomo žandikaulio fragmentai iš tiesų priklauso Adolfui Hitleriui.
        „Tokiu būdu 2002 metais atlikta dar viena ekspertizė dar kartą patvirtino, kad FSB centriniame archyve saugomi Trečiojo reicho lyderio Adolfo Hitlerio daiktiniai mirties įrodymai yra tikri“, - pareiškė V.Christoforovas.
        Spėjami apdegę A.Hitlerio ir Evos Braun palaikai „Smerš“ agentai aptiko gegužės 5 dieną bombos duobėje Magdeburge prie Reicho kanceliarijos bunkerio.
        1948 metais bunkerio „radiniai“ kaip daiktiniai įrodymai (keletas apdegusių daiktų, svarbiausia - žandikaulių ir dantų fragmentai, pagal kuriuos vyko Hitlerio, Evos Braun ir Goebbels'ų (Gėbelsų) šeimos palaikų identifikacija) buvo atvežti į Maskvą, SSRS 2-osios saugumo valdybos ( MGB ) tyrimo skyrių, kuris apibendrindavo faktus, susijusius su Reicho vadovybės mirtimis.
        Specialiosios tarnybos ( KGB ) pirmininko Ivano Serovo pavedimu visi daiktai ir dokumentai ypatinga tvarka saugomi specialioje žinybos archyvo patalpoje.
        „Smerš“ ir NKVD dokumentai, patvirtinantys A.Hitlerio mirtį, šalies vadovybei iš Berlyno buvo nusiųsti 1945 metų gegužės pabaigoje. Birželio 16 dieną KGB vadovas Lavrentijus Berija pranešė Josifui Stalinui ir Viačeslavui Molotovui apie fiurerio palaikų atpažinimo aktus bei ekspertizės rezultatus, taip pat sulaikytų vokiečių liudijimus.
        Oficialūs sovietų vyriausybės pareiškimai apie darbo rezultatus ieškant A.Hitlerio ir jo aplinkos palaikų, stomatologiniai dokumentai ir kiti tyrimai atpažįstant pagrindinių nacistų palaikus nebuvo paskelbti.
        Visą interviu tekstą agentūra „Interfax“ rengiasi paskelbti savo svetainėje antradienį.
        I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
        Parama Siaurojo geležinkelio klubui

        Comment


          Keista kaulų liga Kinijoje


          Kinijoje liko tik keliolika ketvirtajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje kai kuriose Sičuano provincijos dalyse siautusios paslaptingos kaulų ligos aukų. Šiu žmonių ūgis yra vos metras, o ligos, kuria jie užsikrėtė vaikystėje, priežastis vis dar nežinoma. Dėl endeminės kaulų ligos žmonių galūnės sustorėja ir deformuojasi, bet liga nepaveikia organų ir nėra paveldima.
          I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
          Parama Siaurojo geležinkelio klubui

          Comment


            Gal tu baik šiukšlinti forumą tokiomis beprasmėmis žinutėmis? Anksčiau ar vėliau adminai jas vistiek ištrins.
            You might surprise yourself.

            Miestai.net FB

            Comment


              Virš Kremliaus – piramidės formos NSO



              Milžiniška piramidė pastebėta kabanti virš Kremliaus sukėlė aibę spekuliacijų apie Rusijoje apsilankiusį kosminį ateivių laivą. Kaip praneša „Telegraph“, virš Kremliaus pastebėtas neatpažintas skraidantis objektas (NSO) yra labai panašus į Imperijos kreiserį iš fantastinio filmo „Žvaigždžių karai“.
              Liudininkai priduria, kad pastebėtas objektas gali būti maždaug pusantro kilometro skersmens.
              Pranešama, kad virš Kremliaus pakilusi piramidė užfiksuota mažiausiai dviejose videomedžiagose – jos nuolat transliuojamos per Rusijos televizijas bei internete. Piramidę užfiksavo mėgėjai: vienas tai padarė naktį pro automobilio langą, kitas – dieną.
              Teigiama, kad piramidė virš Raudonosios aikštės Maskvoje prakabėjo maždaug dvi valandas.
              Rusijos policija atsisakė komentuoti šį įvykį.
              delfi.lt

              Kažkaip neįtikėtinai atrodo

              Comment


                Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                delfi.lt

                Kažkaip neįtikėtinai atrodo
                Ir man atrodo, kad tai yra klastotė. Dabar kiekvienas bent kažkiek įvaldęs tokius efektus gali taip pat padaryti
                You might surprise yourself.

                Miestai.net FB

                Comment


                  štai ir video:

                  http://www.mirror.co.uk/news/top-sto...5875-21906690/

                  atskrido ufonautų diplomatai į Kremlių pas Putiną į audienciją, ir kaip visada Maskvoj, nerado kur priparkuot savo piramidės..
                  Jūsų,
                  Analitikas PlėtRa™

                  Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

                  Comment


                    NSO bylos (Jungtinė Karalystė, anglų k.)
                    I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                    Parama Siaurojo geležinkelio klubui

                    Comment


                      Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                      delfi.lt

                      Kažkaip neįtikėtinai atrodo

                      Piramide prakabojo dvi valandas. O vienas rusas nufilmavo ja diena ,o kitas nakti:-)) Arba para pas juos labai greitai keiciasi arba cia rusai tokie originalus:-))

                      Comment


                        Atradau keletą įdomių filmukų apie neatpažintus skraidančius objektus kosmose

                        http://www.youtube.com/watch?v=WlLN_Jcg1pc
                        http://www.youtube.com/watch?v=X-RPW...423&feature=iv

                        Manau, kad galbūt kai kurie užfiksuoti atvejai yra tikri...

                        Comment


                          Parašė Miningan Rodyti pranešimą
                          Atradau keletą įdomių filmukų apie neatpažintus skraidančius objektus kosmose

                          http://www.youtube.com/watch?v=WlLN_Jcg1pc
                          http://www.youtube.com/watch?v=X-RPW...423&feature=iv

                          Manau, kad galbūt kai kurie užfiksuoti atvejai yra tikri...
                          Pažiūrėjau šituos video ir priėjau prie išvados, nepasant to, kad daugumoje video reiškiniai turi paiškinimą, tačiau noriu(nors ir sąmonė man to neleidžia) tikėt visą šitą nesąmonę, nes pasaulis tapo toks nuobodus, kad tik tokie dalykai gali pamalonint.
                          Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

                          Comment


                            Parašė Miningan Rodyti pranešimą
                            Atradau keletą įdomių filmukų apie neatpažintus skraidančius objektus kosmose

                            http://www.youtube.com/watch?v=WlLN_Jcg1pc
                            http://www.youtube.com/watch?v=X-RPW...423&feature=iv

                            Manau, kad galbūt kai kurie užfiksuoti atvejai yra tikri...
                            Čia naciai ruošiasi iš mėnulio gryžti Priešus dabar stebi

                            Jeigu realiai: patikėčiau visomis šiomis nesąmonėmis tik tuo atveju, jeigu vis dėlto atsirastų nenuginčijamų įrodymų, kad Trečiasis Reichas vis dėlto sukūrė lėktuvus-lėkštes Haunebu I ir Haunebu II, o kol kas šaltiniai apie tai verčia abejoti, tiesa, žinant daugybę faktų apie Trečiajį Reichą, tai yra gerokai realesnė tikimybė, negu ateiviai iš kitų pasaulių, nebent kas nors artimiausiu metu įrodys tachionų (ar tachijonų) egzistavimą
                            Paskutinis taisė Kosovo; 2011.06.30, 22:52.
                            "I killed the Bank" - Andrew Jackson

                            Comment



                              Baltijos jūros dugną tyrinėjantis mokslininkai aptiko objektą, kuris, kai kurių manymu, yra nukritusi skraidanti lėkštė. Švedijos tyrinėtojo Peterio Lindbergo vadovaujama komanda, anksčiau aptikusi nuskendusius laivus ir krovinius, naudodama hidrolokatorių, ieškojo šimto metų senumo laivo, gabenusio kelias labai reto šampano dėžes, nuolaužų. Tačiau vietoj to mokslininkai atrado, anot jų, paslaptingą apvalų objektą, kuris gali būti (arba ne) nežemiškos kilmės.
                              P. Lindbergas vietos žiniasklaidai aiškino, kad jo įgula jūroje tarp Švedijos ir Suomijos, 90 metrų gylyje, aptiko „didelį, maždaug 18 metrų pločio ratą“.
                              „Šiame darbe pamatai daug keistų dalykų, tačiau per 18 profesionalios veiklos metų nemačiau nieko panašaus. Jo forma visiškai apvali“, – pasakojo tyrinėtojas.
                              (...)
                              I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                              Parama Siaurojo geležinkelio klubui

                              Comment


                                Bet tie UFO ar NSO tai turbūt dažnai genda, kad jų visur randa. Jau net nebegąsdina, kai pasako...ir iš esmės koks skirtumas yra tu UFO ar nėra, kol dar jie žemėje neįsteigė konsulato nereikia čia gandų skleisti.
                                Vieninteliai kas yra tai manau vaiduokliai, va, tuo ir apsiribokim.
                                ,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
                                - Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."

                                Comment


                                  Parašė Raelis Rodyti pranešimą
                                  Bet tie UFO ar NSO tai turbūt dažnai genda, kad jų visur randa. Jau net nebegąsdina, kai pasako...ir iš esmės koks skirtumas yra tu UFO ar nėra, kol dar jie žemėje neįsteigė konsulato nereikia čia gandų skleisti.
                                  Vieninteliai kas yra tai manau vaiduokliai, va, tuo ir apsiribokim.
                                  Priminei man šitą:

                                  Lietuvos vadovams - prašymas leisti statyti ambasadą ateiviams (video)

                                  You might surprise yourself.

                                  Miestai.net FB

                                  Comment


                                    buvau net užmiršęs...
                                    ,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
                                    - Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."

                                    Comment




                                      dabar aišku, kodėl:

                                      https://www.youtube.com/watch?v=4SkHWXU5_Bo

                                      Comment


                                        Click image for larger version

Name:	411E6FEE-EA8C-4F06-80E1-D8A097F94AF0.jpeg
Views:	71
Size:	257,9 kB
ID:	1734543

                                        Comment

                                        Working...
                                        X