Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tolerancija Lietuvoje 2 (galite reikšti įvairiais nuomones, o ne tik oficialiąją)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
    As kalbu ne siaip kaip apie zmogaus charakteri, temperamenta, bet konkreciai diktata del homoseksualu reikalu.
    Aš tai pastebėjau ne diktatą, bet savo teisių reikalavimą, gal ir per griežtą, bet vis tik žmonės atkakliai reikalauja savo teisių ir tai labai pagirtina. Iš jų turėtų pasimokyt kiti, sakykim, heteroseksualios moterys, kurias muša vyrai visą gyvenimą, bet jos taip ir miršta visą gyvenimą tylėjusios ir niekam nesiskundusios... O gal būtų gyvenimą nugyvenusios geriau... Supranti apie ką aš? Nors gal geriau būčiau neklausęs, maža vilčių, kad suprasi... Neįsižeisk
    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

    Comment


      #42
      Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
      Palauk tu pries visaip mane isvadindamas. As nesakau, kad gejai ir pedfilai yra vienas ir tas pats, bet as sakau, leidus gejams isivaikint, smarkiai padides pedofilijos gresme. Kas gi trukdo 2 pedofilams apsimesti geju porele, ir isivaikint pora vaikuciu?
      A, tuomet atsiprašau Tu teisus, šito aš net nepagalvojau. Bet manau dabar jau yra puiki galimybė heteroseksualiems pedofilams įsivaikinti vaiką, nemanai? Juk ir per publicistines laidas, ir per žinias kartkartėmis nugirstu kaip vaikas tvirkinamas šeimoje vyro. Ir dažniausiai jis tą daro su ne savo biologiniu vaiku (vaikas tos pačios žmonos, bet kito vyro ar pan.). Nors yra ir moterų pedofilių... Nusitaikei į gėjus dėl pedofilų, nukrypai nuo temos. Tai nesusiję. Nes, kaip sakiau, jau yra tokia galimybė. Vyras susituokia su žmona (apsimetęs pedofilu) ir tvirkina įsivaikintą vaiką.
      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

      Comment


        #43
        Užkliuvo už varčios ir vėl iš pradžios...
        Mano galerija Flickr'yje

        Comment

        Working...
        X