Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Nevisai blondinas, bet šviesus.Parašė innuendo Rodyti pranešimąBliondinai iš savo slėptuvių lyst pradėjo
. Šaunu 

Pastebėjau, kad laiku prisijungiau.
Comment
-
Blondinas, šviesus, tinkaParašė Silber418 Rodyti pranešimąNevisai blondinas, bet šviesus.
Pastebėjau, kad laiku prisijungiau.
. Visiems keista, kad man šviesūs patinka, nes aš pati natūrali blondinė
Comment
-
Juk visko šiamie Pasaulyje būna..Parašė innuendo Rodyti pranešimąBlondinas, šviesus, tinka
Comment
-
PatikėkParašė Silber418 Rodyti pranešimąJuk visko šiamie Pasaulyje būna..
bet tokie jau tie stereotipai
Comment
-
Bet kartais pravartu mintyse paspausti "delete" ir gyventi bus lengviauParašė innuendo Rodyti pranešimąPatikėk
bet tokie jau tie stereotipai 
Comment
-
Palauk dar kokius 20-30 metų ir visi tavo bendraamžiai vyrai bus šviesiaplaukiai arba plikiParašė innuendo Rodyti pranešimąBlondinas, šviesus, tinka
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Ką aš ir darau.Parašė Silber418 Rodyti pranešimąBet kartais pravartu mintyse paspausti "delete" ir gyventi bus lengviau
Dar sulaukt to laiko reikiaParašė Wycka Rodyti pranešimąPalauk dar kokius 20-30 metų ir visi tavo bendraamžiai vyrai bus šviesiaplaukiai arba pliki
. Ir visada bus jaunesnių
Comment
-
O gal aš vaikų nenoriu?Parašė Silber418 Rodyti pranešimąKai taip bus, jau ir vaikais, o gal ir anūkais galima bus džiaugtis. Tad nebus liūdna dėl tų plaukų.
plius visada yra plaukų dažai
Comment
-
Gal ir pasikeis viskas, bet dabar bent dešimt metų - jokių vaikų. Man svarbiau kiti dalykaiParašė Silber418 Rodyti pranešimąHmm, bet būtų liūdna pabaikti gyvenimą nepalikus įpėdinių.
Ir aš vaikų nenorėčiau, kol esu studentas ir neturiu pastovaus darbo.
O su dažais reikia atsargiai. Kartais žmogus geriau atrodo ir be jų.
.
Žinoma, yra žmonių kuriems žili plaukai tinka ir jie atrodo labai žaviai. Bet kiti galėtų ir dažytis plaukus, bent iki kokių 55ių
Comment
-
Po 10 metų būtų nei anksti, nei vėlai. Svarbiausia, kad kiti tikslai iki to laiko būtų pasiekti.Parašė innuendo Rodyti pranešimąGal ir pasikeis viskas, bet dabar bent dešimt metų - jokių vaikų. Man svarbiau kiti dalykai
.
Žinoma, yra žmonių kuriems žili plaukai tinka ir jie atrodo labai žaviai. Bet kiti galėtų ir dažytis plaukus, bent iki kokių 55ių
Comment
-
Tai va, tų tikslų dabar ir sieksiu. O vaikai potoParašė Silber418 Rodyti pranešimąPo 10 metų būtų nei anksti, nei vėlai. Svarbiausia, kad kiti tikslai iki to laiko būtų pasiekti.
ką studijuoji?
Comment
-
Dabar svarbiau kiti dalykai, o po dešimt metų bus dar svarbiau dar kiti dalykai. Taip žmonės ir apgaudinėja save visą gyvenimą. Bet apie tai plačiau su tavimi turėtų mama, o ne forumiečiai kalbėtisParašė innuendo Rodyti pranešimąGal ir pasikeis viskas, bet dabar bent dešimt metų - jokių vaikų. Man svarbiau kiti dalykai
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Geofizinius mokslus, o specialybė - okeanografija ir hidrologija.Parašė innuendo Rodyti pranešimąTai va, tų tikslų dabar ir sieksiu. O vaikai poto
ką studijuoji?
O tu?
Comment
-
Svarbu bent vieną išsilavinimą gauti, o po to kitus reikalus spręsti.Parašė Wycka Rodyti pranešimąDabar svarbiau kiti dalykai, o po dešimt metų bus dar svarbiau dar kiti dalykai. Taip žmonės ir apgaudinėja save visą gyvenimą. Bet apie tai plačiau su tavimi turėtų mama, o ne forumiečiai kalbėtis

O šiaip, tokia mūsų karta - anti - vaikiška.
Paskutinis taisė Silber418; 2010.07.09, 16:51.
Comment
-
NeblogaiParašė Silber418 Rodyti pranešimąGeofizinius mokslus, o specialybė - okeanografija ir hidrologija.
O tu?
. Aš BComm studentė. Commerce
.
Man svarbiausia pabaigti mokslus, susirasti darbą, kažko pasiekti jame, tada jau pradėti galvoti apie šeimą, vaikus ir t.t. Tai akivaizdu, kad po dešimties metų tie dalykai bus pasikeitę - mokslai pabaigti, darbą tikiuosi irgi turėsiu. Viskas keičiasi, nebe vaikas esu, mamos pokalbiai man nelabai padės, su ja sutariu beveik visose srityse, išskyrus pasaulėžiūrojeParašė Wycka Rodyti pranešimąDabar svarbiau kiti dalykai, o po dešimt metų bus dar svarbiau dar kiti dalykai. Taip žmonės ir apgaudinėja save visą gyvenimą. Bet apie tai plačiau su tavimi turėtų mama, o ne forumiečiai kalbėtis
Comment
-
Neblogai, visai įdomu, tik magistrantūroje studijuosiu ką kitą.Parašė innuendo Rodyti pranešimąNeblogai
. Aš BComm studentė. Commerce
.
Tavo specialybė yra tai, ką norėjau studijuoti aš (ekonomiką, bankininkystę ar pan.), bet likimas nuvedė į kitą sritį, kuri taip pat patinka.
Išlaidauti brangiems daiktams, spėju, neleistum?
Comment
Comment