Ai ir dar, pratęsiant temą apie egzus. Gal kurie laikė 2004 metų 10 klasės lietuvių kalbos egzaminą?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Tpfu. Pamiršau paminėt, kad 10 klasės.Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ nelaikiau, bet ruošdamasis praeitų metų egzui tikrai dariau ir valstybinį ir mokyklinį 2004
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąoj bet pala - 2004 metais aš laikiau tą lietuvių kalbos testą!
dabar tik prie puodų kažkaip morkas pjaustant makaulė nušvietė, kad prieš tris gi metus baigiau 10 klasių 
Eglė, žalčių karalienė teksto suvokime?
Comment
-
Labai tikėjausi... Na tiek to.Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ ojej, tu manai, kad aš atsimenu?..
Comment
-
Ne, šiaip įdomu pasidarė, ar sunku buvo, kiek balų gavaot ir panašiai.Parašė daktaras Rodyti pranešimąo kas? reikia pagalbos su tekstu ar kaip?
Comment
-
ponaičiui biologija prie širdies?Parašė Vaidas Rodyti pranešimąVieniems laisvė prasideda, kitiems baigiasi
Šiandien, po dviejų savaičių dykaduoniavimo, kaip tik pradėjau 2 mėnesius truksiantį mokslinį projektą - tirsiu dirbtines polimerų membranas bei jonų kanalus
Tikiuosi, pavyks pasiekti bent šiokių tokių rezultatų 
Comment
-
Ne ypač
Mano kurse tenka mokytis absoliučiai visko - Chemijos, Fizikos, Elektronioks, Biochemijos, Mikroskopijos, taip kad pagrindus žinau, bet plačiau gilintis nelabai teko 
O šis projektas tiria elektrines/fizikines membranų savybes, tad biochemijos čia nėra ypač daug
Paskutinis taisė Vaidas; 2007.06.07, 09:50.
Comment
Va cia tai specialybe
turbut ziauriai daug mokeisi, kad istotum.Butu ir man paciam idomu kanors panasaus studijuot
Kokius mokslus reikejo gerai moket kad istotum?
Comment