Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

City Cafe

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Gator
    replied
    Parašė Mjso Rodyti pranešimą
    Tai gal visą parą reik dirbt, kad vienas netyčia užklydęs žmogus galėtų paėst? ) Juokina mane toks požiūris "ardytis dėl kiekvieno kliento". Eik apts ir dirbk, pažiūrėsim ką tada šnekėsi.
    Cia kalba apie hesburger, ten jie ir toliau dirba, tik i vidu nebepriima po tam tikros valandos.
    O apie darbo laika cia gerai uzvedei su tais susitvarkymais.
    Jeigu tu turi istaiga, ant kurios paradiniu duru darbo laikas aiskiai parasytas 8:00-22:00 vadinasi tu ir turi buti atsidares iki 22:00. O jeigu tavo personalui reikia 10 minuciu susitvarkyti tai tu personala turi samdyti iki 22:10.
    Arba tada ant istaigos duru rasyk darbo laika 8:00-21:50

Komentuoti:

• Mjso
    replied
    Parašė oranger Rodyti pranešimą
    Tai bet kokio save gerbiančio restorano pareiga, gerbti klientą. Kitaip jis tiesiog praranda klientus.
    HAMMER, parašyk prašau tos "kaniušnios" pavadinimą, pranešiu draugams, kad neeitų.
    Tai gal visą parą reik dirbt, kad vienas netyčia užklydęs žmogus galėtų paėst? ) Juokina mane toks požiūris "ardytis dėl kiekvieno kliento". Eik apts ir dirbk, pažiūrėsim ką tada šnekėsi.

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Parašė Mjso Rodyti pranešimą

Tai kodėl, jie turi sėdėt po darbo laiko ir tvarkytis vien dėl to, kad kažkas pavalgyt užsimanė paskutinėm darbo minutėm?
    Tai bet kokio save gerbiančio restorano pareiga, gerbti klientą. Kitaip jis tiesiog praranda klientus.
    HAMMER, parašyk prašau tos "kaniušnios" pavadinimą, pranešiu draugams, kad neeitų.

Komentuoti:

• Mjso
    replied
    Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
    Mes 6adienį po lenktynių užsukom Vilniaus g. užkąst, tai personalas ant tiek išnaglėjęs, kad 10min iki uždarymo norėdamas išvaryt lauk, išjungė šviesas ir atsistojo su raktais prie durų...
    143 straipsnis. Darbo laiko struktūra
    1. Į darbo laiką įeina:

3) laikas, reikalingas darbo vietai, darbo įrankiams, saugos priemonėms paruošti ir sutvarkyti;

Tai kodėl, jie turi sėdėt po darbo laiko ir tvarkytis vien dėl to, kad kažkas pavalgyt užsimanė paskutinėm darbo minutėm?

Komentuoti:

• HAMMER
    replied
    Mes 6adienį po lenktynių užsukom Vilniaus g. užkąst, tai personalas ant tiek išnaglėjęs, kad 10min iki uždarymo norėdamas išvaryt lauk, išjungė šviesas ir atsistojo su raktais prie durų...

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    Aš apskritai negaliu tylomis praleisti to žodžio kompleksas tokiose užeigose. Asociacija su maistu tikrai paskutinėje vietoje, po pramonės, ginkluotės ir panašiai.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Kas nors hesburgyje arbata geriat? Blemba jau atsibodo kiek perku kompleksu su arbata "paprasta juoda" tiek koki kas trecia karta man suknistos earl grey vietoj juodos paprastos bando ikist. Tai pradejau uzsisakinet "paprastos juodos, bet ne earl grey". Tai siandien po tokio uzsakymo citrinines gavau
    Ps: kadangi buvau atsigeres alaus tai neatsimenu kuo ji man toki padavima argumentavo.
    Pps: nebuvau tiek atsigeres, kad supainiociau kazka uzsakyme.

Komentuoti:

• Irma
    replied
    http://www.tax.lt/forumai/26-darbo-teise

Čia užklausk, jei negausi atsakymo

Komentuoti:

• Mjso
    replied
    Gal kas turėsit man tikslų atsakymą ir pasakysit daugiau nei aš pats žinau, tikiuosi.
    Darbo sutartyje įrašytos 8 darbo valandos per dieną ir 5 darbo dienų savaitė, bet realiai yra dirbama slenkančiu grafiku po 10h per dieną - keturias dienas į savaitę ir viena valanda pietų pertrauka neįskaičiuota į darbo valandas. Darbdavys sugalvojo, kad be mūsų žinios gali pakeist darbo valandas į: 8h darbo, 1h pietų pertrauka ir dar1.5h papildomos pertraukos. Ar taip teisiškai galima? Kiek žinau, pietų pertrauka gali būt ne ilgesnė nei 2h per dieną, bet ar logiška 8h darbo dienai skirt 2.5h pietų pertrauką ? Ir ar tokie dalykai turi būt derinami su darbuotoju? nes lyg ir neprieštarauja darbo sutarčiai, bet su realia situacija truputį prasilenkia.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Juokutis man tokios dienos kaip "vyru diena"
    Kas is moteru norit mane pasveikint geriau atsakykit is viena is mano klausimu keliais pranesimais auksciau

Komentuoti:

• ssnaiperis
    replied
    Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
    Nuoširdžiai sveikinu visus forumo vyrus su tarptautine vyrų diena!
    Parašė Irma Rodyti pranešimą
    Ups, mūsų mintys sutapo, vienodu metu vyrukus prisiminėm
    ačiū už sveikinimus!

Komentuoti:

• Irma
    replied
    Parašė Mørtã Rodyti pranešimą

Ups, mūsų mintys sutapo, vienodu metu vyrukus prisiminėm

Komentuoti:

• Mørtã
    replied

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Gal kam teko skristi Wind Jet avialinijomis, kokie atsiliepimai? Kadangi tai kaip ir pigiu skrydziu bendrove tai palyginus su ryanair ar ai berlin butu idomu.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Susigincijom su draugu - gal kas atsimenat kas per pastatas buvo ten kur nuo 2003m apple viesbutis senamiestyje pradejo veikti?

Komentuoti:

• Mørtã
    replied
    Pabandyk per Google - Laiko tarnyba

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Zinau as tokius, bet tarkim kai interneto nebuvo kas Lietuvoje "valde" ta laika? Idomu.

Komentuoti:

• Čikupakas
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą
    Kaip suzinoti tiksliai (sekundes tikslumu) koks dabar laikas Lietuvoje? Kokia institucija uz laika atsakinga jei taip galima issireikst? Ta prasme ne pagal tv3 ziniu laikroduka, o oficialiai kur laikas pateikiamas?
    http://time.is/ Visagalis google.

Time.is yra sinchronizuojamas su atominiu laikrodžiu - pačiu tiksliausiu laiko šaltiniu pasaulyje. Rodomas laikas paprastai yra 0.02-0.10 sekundžių tikslumo. Tikslumas priklauso nuo tavo interneto ryšio ir kompiuterio užimtumo.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Kaip suzinoti tiksliai (sekundes tikslumu) koks dabar laikas Lietuvoje? Kokia institucija uz laika atsakinga jei taip galima issireikst? Ta prasme ne pagal tv3 ziniu laikroduka, o oficialiai kur laikas pateikiamas?

Komentuoti:

• taspac
    replied
    Parašė Magician Rodyti pranešimą
    Jeigu per roko koncerta jus einate tik "pasiklausyti" muzikos...ai, jusu bedos, ka as zinau. Jau geriau tokie sau tupi sedimose vietose, ir negadina tuso tiem, kurie isikure stovimose vietose prie scenos
    Kiekvienam savo. Cia nera kad tas tipo teisesnis, o anas klysta. Mane pvz domina gitaru rifai, atlikimas, scenografija, solo partijos ir pan ir t.t. Nes tik tai gali isvysti gyvam koncerte, o kitam gal svarbu gerai issitaskyt, ka as galiu puikiai padaryt kokiam roko vakarelyje is mp3. Kiekvienam savo
    Paskutinis taisė taspac; 2011.10.19, 08:29.

Komentuoti:

Working...
X