Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse

X
- 

Suprantantiems rusiškai.
http://rutube.ru/tracks/8709.html?v=...786b355581f199
Pasakysiu atvirai- beveik apsisisiojau.
Comment
 - 

Nezinau bet man tai juokingaParašė Berliner Rodyti pranešimąEi, aš jį jau buvau pamiršęs
 Ar reikia čia jį visur kišti, nusibodo jau - nebejuokinga visai.

Comment
 - 

/\
Kaip į tokią nuotrauką po 10-15m. pažiūrėt, kaip vaikam, draugam parodyt?
Žiauru, tikrai. Man tos visai simpatiškos merginos gaila, panasu, kad nusipelnė geresnio
.
P.S. Be galo džiaugiuosiu, kad ta tragiška mada baigia išnykt. Tik mažesniuose miestuose/gyvenvietėse dar gana madinga taip 'puoštis'.
Comment
 - 

Tokiu siauliuose pilna gali sutikt normaliai striuke ne treningine, batai smailus ir svarbiausia treningai su zenklu ADIDASParašė Vilius Rodyti pranešimąCia tiems kas nezino kaip apsirengti einant i sventes

Nju dabar gal maziau tokiu zmoniu 

Comment
 - 

Aš tai nieko prieš kad jį parodytų per visas tv tik su viena sąlyga. Turi būti rodoma per atitinkamas laidas. Jei LNK tai per dviračio žinias. Aišku iš pradžių peliukai turėtų pristatyti reportažą, o po to pakomentuoti. Jei per LTV tai per bobų turgųParašė Svecias Rodyti pranešimą
 ir t.t.

Comment
 - 

Man jis kuo toliau tuo labiau darosi panašus į Šustauską ir iš jo be kokio nesąmoningo išsišokimo ar eilinio skandaliuko nieko nesitikiu. Tik nenorėčiau, kad iš visų Lietuvos žmonių jis nepradėtų daryti klounų, kaip su tuo savo kreipimusi į Stazbūrą.Parašė Edd Rodyti pranešimąPaksas gal meru netaps, bet į Vilniaus savivaldybę pateks, kas bet kokiu atveju reikš kad bus nemažai skandaliukų.Parašas :)
Comment
 - 

Sprendžiant iš užrašų ant sienos, ši nuotrauka nušauta Rusijoje.Parašė pauliaK Rodyti pranešimą/\
Kaip į tokią nuotrauką po 10-15m. pažiūrėt, kaip vaikam, draugam parodyt?
Žiauru, tikrai. Man tos visai simpatiškos merginos gaila, panasu, kad nusipelnė geresnio
.
P.S. Be galo džiaugiuosiu, kad ta tragiška mada baigia išnykt. Tik mažesniuose miestuose/gyvenvietėse dar gana madinga taip 'puoštis'.
Comment
 - 

Comment