Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pasaulio korupcijos indeksas 2006

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    Parašė blitz Rodyti pranešimą
    Šiaip jau Lietuvoje gyvenančių užsieniečių kritika yra teigiamas dalykas, todėl nepritariu tiems, kurie rėkia "gerbk šalį" ir pan. (taikykis su apsileidimu ir jo neminėk). Jei sistema smirda - REIKIA ją kritkuoti ir kuo smarkiau, o užsieniečiams tai daryti yra lengviau, nes jie turi su kuo lyginti.

    Šis atvejis, aišku, yra išimtis, nes sanomiz "kritika" nėra pagrįsta, bet ant jo pykti reikia ne dėl to, kad jis kritikuoja Lietuvą, bet dėl to, kad tai daro nepagrįstai.
    Leisk papriestarauti... manau, mes ir patys galime save kritikuoti ir tai darome kiekviena diena, netgi ligotai per daug, vien paziurejus i laikrasciu antrastes, TV laidas ir tt
    O del kritikos is sono, tai yra elementarus mandagumas. Jei sakykim , matai kad su draugo zmona kas nors ne taip, tai negi sakysi tiesiai i akis, juk jis ir pats tai mato ir del to gal net labai isgyvena.
    Ir normali, argumentuota kritika skiriasi, nuo musu minimos, cia daugiau buvo replikos, uzuominos, o ne normali kritika.
    Pakalbetu tokiom uzuominom apie gimtaja kalba kokioj Italijoje, Olandijoje, Vokietijoje ar dar kur kokioj kitoj save gerbiancioje salyje,tai ne tokiu pastabu sulauktu. Mes dar cia ji svelniai sakyciau

    Comment


      #42
      Kirkilas savo stiliuje

      Kirkilas: jei korupcijos per metus nesumažės – atsistatydinsiu
      http://www.alfa.lt/straipsnis/85424
      Mano galerija Flickr'yje

      Comment

      Working...
      X