Na bet istikro netikejau,kad taip baisu.Tikrai nelabai malonu butu patekti i toki kamsti.Tai skaitau dar lietuvoje yra normalu

.Lietuvai dar ojojoj kiek truksta iki rimtu kamsciu.Aisku tai yra gerai
Kol ju turiu vos kelis,kiekvienas yra gan svarbus
Kol ju turiu vos kelis,kiekvienas yra gan svarbus
As suprantu, per nepilnus 3 metus viskas apsiverte aukstyn kojom. Tikriausiai, grizes sia ziema i Siaulius, turesiu nusipirkti miesto zemelapi, kad nepasiklysciau. Beje, turesiu daug laiko jam isstudijuoti, nes kai sedi 3 valandas kamstyje, reikia juk kazkaip laika uzmusineti! 
Beje, nepamirsk, kad as irgi esu is Siauliu, tad visu simtu procentu einu uz si miesta!!!
Beje, nepamirsk, kad as irgi esu is Siauliu, tad visu simtu procentu einu uz si miesta!!!
Galvoji, kad tik tu vienas moki mandrai rasyti
Tu is vis, kelk ranka, kai su manim sneki!!!
Ka tu gali man apie Siaulius pameluoti? Meluok kokiam kirvio rankenai is Brazdzioniu. As Siauliuose per daug metu pragyvenau, kad tu man galetum ka nors itikinancio pameluoti!
Galvoji, kad tik tu vienas moki mandrai rasyti
Tu is vis, kelk ranka, kai su manim sneki!!!
Ka tu gali man apie Siaulius pameluoti? Meluok kokiam kirvio rankenai is Brazdzioniu. As Siauliuose per daug metu pragyvenau, kad tu man galetum ka nors itikinancio pameluoti!
Veltui paminėjai žodį "kamštis", nes vėl gali prasidėti ta nuobodi diskusija.
Visur būna kamščių, tik vienur jie maži, o kitur dideli ir nepulčiau žurnalistų, kurie rašo apie kamščius Šiauliuose.
Jie tik patys save apgaudineja ir tiek
Beje, taip ir nesupratau, kodel kai kurie zmones labai troksta tu kamsciu?!
Jie tik patys save apgaudineja ir tiek
Beje, taip ir nesupratau, kodel kai kurie zmones labai troksta tu kamsciu?! 
Comment