įteisingi homikus tai tolygu įteisinti iškrypėlius.
Žmonijos požiūriu tai mažiau, negu tolygu piromanams leisti deginti namus, nes jie tokie gimė.
Žmonijos požiūriu tai mažiau, negu tolygu piromanams leisti deginti namus, nes jie tokie gimė.
Juokingai čia... Ir kas pagal tavo skalę yra iškrypėliai? Apibūdink, jei gali ...
Aš tai geriau manysiu, kad homoseksualumas/heteroseksualumas yra "išmokstamas" arba socializuojamas...nes man žmogus nėra = mėsos gabalas su įgytais įpročiais ir hormonų, bei fermentų sąveikų rezultatas (čia nebūtinai kalbant apie homoseksualius žmones)...
Drastiškas priemones reikėtų naudoti tik kraštutiniu atveju. Aišku, čia tas drastiškumas yra sąlyginis dalykas, niekas nesako, kad bus kažkokia itin sudėtinga situacija, tik, manau, galima ją vis dėl to sušvelninti. Ypač žinant, kad panašūs incidentai homoseksualizmo atveju yra "nupiešiami" taip, kad šaliai garbės tai tikrai nedaro. O aš nenoriu, kad kentėtų mano šalis, jei to įmanoma išvengti. Ir šiaip viską spręsti taikiai man yra labiau priimtina.
... (kolkas išvardijau tik stambiausius ir žinomiausius)!
... (kolkas išvardijau tik stambiausius ir žinomiausius)!
, bet ir vienas pagrindinių tikslų tai skatinti (kai kurie paradai yra su potekste).
)...Bet iš esmės aš oponuoju į tai, kad tai savo esme yra heteroseksualų paradai, kurie demonstruojasi ir propaguoja "papus" ir t.t...
Comment