Parašė Aidzius
Rodyti pranešimą
Labai geras klausimas, kodėl jie patys save taip vadina, o nenori, kad vadintų kitos rasės. Sakykim, mano dantys atsikišę. Kai žmogus su neatsikišusiais dantimis mane pavadina bebru, ar kreivadančiu, aš įsižeidžiu, bet kartais pats save ironizuodamas ir kalbėdamas su kitais žmonėmis, kurių dantys atsikišę, tokiu pavadinu, bet dėl to neįsižeidžiu.
Kitas pavyzdys: aš strazdanotas ir įsižeidžiu kai mane tokiu vadina kiti ne strazdanoti, bet tarp kitų strazdanotųjų aš save tokiu vadinu. Kodėl aš neįsižeidžiu? Nes esu tarp tokių pačių ir nejaučiu psichologinio diskomforto, spaudimo, žvilgsnių, nebijau, kad pajuokavęs būs imta iš manęs taip pat šaipomasi, pamanius, kad dėl to neįsižeisiu. Supratai?
Parašė Aidzius
Rodyti pranešimą
Homoseksualų procento niekas pasaulyje tiksliai nėra ištyręs ir nežino. Bet pagal reiškimosi lygį tikrai nenustatysi, kiek jų yra, nebent gali tik spėlioti ir burti iš kavos tirščių. O šiaip klausimas man kilo, kodėl tau parūpo kiek jų yra? Kad aktyviai reiškiamasi ir ginamos savo teisės visai neįrodo, kad tų žmonių yra daug.
Parašė Aidzius
Rodyti pranešimą
O kaip paaiškinsi, kai vaikas pamatys du besibučiuojančius vyrus? Visiškai paprastai - vaike, aš myliu mamą, mama myli mane, ji moteris, o aš - vyras, taigi mes esame heteroseksualai. O kai vyras myli vyrą arba moteris moterį, tai jie yra homoseksualai, bet jie negali turėti vaikų. Štai tokie paprastai paaiškinami bruožai.
Na, bent kiek žinau, tai psichikos sutrikimus žmonės yra gydomi ir oficialiai pripažinti ligoniais bei gydomi ambulatoriškai, o štai homoseksualai nėra nei oficialiai pripažinti ligoniais, nei gydomi ambulatoriškai, tad palyginimas netinkamas.
Taip tikrai nieko nepasieksi. Aš atvirai pasakius manau, kad tolerancija homoseksualams atsiras pamažu, nereikia tikėtis, kad vat sėdi tokia Lietuvių homofobų tautelė, tada staiga atsibunda kitą rytą ir nieko prieš gėjus/lesbietes neturi. Sunku gi lietuviams persiverst, gi katik buvo tarybų sąjungoje, kur iš vis sekso nebuvo (
), dabar jau ne tik seksas atsirado, bet dar ir tarp tos pačios lyties!
Kultūrinis šokas taip sakant. O įsivaizduokit koks šokas yra paradas... Švietimas (atvirai pasakysiu, net nežinau kokiu turiniu 
Komentuoti: