Jei kaunietis balsuoja per rinkimus už liberalcentristus, tai tolygu kauniečio sirgimui už "Lietuvos rytą" krepšinyje. Manau tuo viskas ir pasakyta.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Miesto savivalda
Collapse
X
-
Tu kažkaip į viską, o ypač ką galima palygintiti su Vilniumi, skausmingai reaguoji, kaip paauglys, kuris dar tik mato dvi spalvas - juodą ir baltąParašė kaunazJei kaunietis balsuoja per rinkimus už liberalcentristus, tai tolygu kauniečio sirgimui už "Lietuvos rytą" krepšinyje. Manau tuo viskas ir pasakyta.
Negi manai, kad tas kaunietis, kuris serga už L.rytą neturi teisės gyventi?
O tada vilniečiui leisi sirgti už Kauno Žalgirį ?
Ar šią komandą monopiolizuoji tik Kauno sirgaliams?Paskutinis taisė Svecias; 2006.06.01, 15:52.Parašas :)
Comment
-
Kas Vilniuj už ką serga jau manęs nekaso ir nežeidžia. Bet jeigu koks kaunietis serga už rytą ir prieš Žalgirį, tai dauguma miesto, ypač kurie daugiau domisi krepšiniu, tikrai "nesuprastų" švelniai tariant. O tuo pavyzdžiu aš tik norėjau kontrastiškai įliustriuot situaciją. Nes jeigu Kaune ta niekinga partija pradėtų viską valdyt, ar kaip čia kažkas minėjo ateitų Zuokas, būtų mirtis miestui...Parašė SveciasTu kažkaip į viską, o ypač ką galima palygintiti su Vilniumi, skausmingai reaguoji, kaip paauglys, kuris dar tik mato dvi spalvas - juodą ir baltą
Negi manai, kad tas kaunietis, kuris serga už L.rytą neturi teisės gyventi?
O tada vilniečiui leisi sirgti už Kauno Žalgirį ?
Ar šią komandą monopiolizuoji tik Kauno sirgaliams?
Comment
-
Tai tu pats sau prieštarauji. Sakai, kad miestui būtų mirtis, jei valdžioje būtų liberalcentristai, o tuo tarpu jie ir yra valdžioje. Man ši Kauno valdžia gal turi labai daug minusų, bet toks įspūdis, kad su ja daug kas Kaune pajudėjo.Parašė kaunazTai ir blogai, kad jie valdžioje. Reikia tikėtis, kad ilgai nebebus jie valdžioje. Šustauskas irgi beveik liberalcentristas, tik viršūnės turbūt neleistų jo priimt.
Jeigu ką, tai aš turbūt balsuočiau už konservatorius, o ne libcentristus.
Comment
-
Tai jie ir taip daug nesamonių padarę. Bet jei jie dar labiau sustiprėtų Kaune ir įleistų Rubiconą, tada tikrai būtų katastrofa.Parašė EddTai tu pats sau prieštarauji. Sakai, kad miestui būtų mirtis, jei valdžioje būtų liberalcentristai, o tuo tarpu jie ir yra valdžioje. Man ši Kauno valdžia gal turi labai daug minusų, bet toks įspūdis, kad su ja daug kas Kaune pajudėjo.
Jeigu ką, tai aš turbūt balsuočiau už konservatorius, o ne libcentristus.
Comment

Kaip sakoma tas pats š, tik kitoj rankoj... Kam lygint blogus pavyzdžius tarpusavy. Nereikia nei vienų, nei kitų.
)
Vytautas ŠUSTAUSKAS
Comment