Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Miesto savivalda

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• deep'as
    replied
    Vytautas ŠUSTAUSKAS
    Seimo narys nuo 2000 10 19 iki 2004 11 14.
    Išrinktas Šilainių (Nr. 11) apygardoje,
    iškėlė Lietuvos laisvės sąjunga

Komentuoti:

• deep'as
    replied
    Parašė Tomkis
    Vilnieciai, ar ne Kaunas gelbsti visa Lietuva per rinkimus, jei ne mes, tai... (risu pasisakyma, palieku vietos jusu apmastymams )
    Taip Kaunas visada balsuoja už gelbėtojus, dėl to ir gelbsti. Geras pavyzdys Šustrauskais.

Komentuoti:

• Tomkis
    replied
    Vilnieciai, ar ne Kaunas gelbsti visa Lietuva per rinkimus, jei ne mes, tai... (risu pasisakyma, palieku vietos jusu apmastymams )

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Kaune, deja, dideli sansa laimeti gali tureti TSLK

Komentuoti:

• kaunaz
    replied
    Parašė Edd
    Tai tu pats sau prieštarauji. Sakai, kad miestui būtų mirtis, jei valdžioje būtų liberalcentristai, o tuo tarpu jie ir yra valdžioje. Man ši Kauno valdžia gal turi labai daug minusų, bet toks įspūdis, kad su ja daug kas Kaune pajudėjo.
    Jeigu ką, tai aš turbūt balsuočiau už konservatorius, o ne libcentristus.
    Tai jie ir taip daug nesamonių padarę. Bet jei jie dar labiau sustiprėtų Kaune ir įleistų Rubiconą, tada tikrai būtų katastrofa.

Komentuoti:

• kaunaz
    replied
    Parašė Svecias
    Na ne, aš bent taip blogai apie Kauną nemanau. Negi tu manai, kad kauniečiai nesugeba logiškai mąstyti?
    Tai DP yra blogis, o LC gėris??? Kaip sakoma tas pats š, tik kitoj rankoj... Kam lygint blogus pavyzdžius tarpusavy. Nereikia nei vienų, nei kitų.

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Parašė kaunaz
    Tai ir blogai, kad jie valdžioje. Reikia tikėtis, kad ilgai nebebus jie valdžioje. Šustauskas irgi beveik liberalcentristas, tik viršūnės turbūt neleistų jo priimt.
    Tai tu pats sau prieštarauji. Sakai, kad miestui būtų mirtis, jei valdžioje būtų liberalcentristai, o tuo tarpu jie ir yra valdžioje. Man ši Kauno valdžia gal turi labai daug minusų, bet toks įspūdis, kad su ja daug kas Kaune pajudėjo.
    Jeigu ką, tai aš turbūt balsuočiau už konservatorius, o ne libcentristus.

Komentuoti:

• Svecias
    replied
    Parašė Llinass
    O aš manau kad po ateinančių rinkimų Kauną valdys DP
    Na ne, aš bent taip blogai apie Kauną nemanau. Negi tu manai, kad kauniečiai nesugeba logiškai mąstyti?

Komentuoti:

• deep'as
    replied
    O aš manau kad po ateinančių rinkimų Kauną valdys DP

Komentuoti:

• kaunaz
    replied
    Parašė Edd
    Liberalcentristai dabar Kauno valdžioje, tai kokios problemos? Šustauskas buvo geriau?
    Tai ir blogai, kad jie valdžioje. Reikia tikėtis, kad ilgai nebebus jie valdžioje. Šustauskas irgi beveik liberalcentristas, tik viršūnės turbūt neleistų jo priimt.

Komentuoti:

• Tomas
    replied

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Liberalcentristai dabar Kauno valdžioje, tai kokios problemos? Šustauskas buvo geriau?

Komentuoti:

• kaunaz
    replied
    Parašė Edd
    O kas dabar valdo Kauno miestą?
    Dabar bent tik vietiniai parsidavėliai. Nors aišku ir juos būtų gerai pakeist kuo greičiau.
    Liberalcentristų, Zuoko ir Rubicono veiklai Kaune NE!
    Paskutinis taisė kaunaz; 2006.06.01, 16:13.

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Parašė Edd
    mafia

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Parašė kaunaz
    Nes jeigu Kaune ta niekinga partija pradėtų viską valdyt, ar kaip čia kažkas minėjo ateitų Zuokas, būtų mirtis miestui...

Komentuoti:

• kaunaz
    replied
    Parašė Svecias
    Tu kažkaip į viską, o ypač ką galima palygintiti su Vilniumi, skausmingai reaguoji, kaip paauglys, kuris dar tik mato dvi spalvas - juodą ir baltą
    Negi manai, kad tas kaunietis, kuris serga už L.rytą neturi teisės gyventi?

O tada vilniečiui leisi sirgti už Kauno Žalgirį ?
    Ar šią komandą monopiolizuoji tik Kauno sirgaliams?
    Kas Vilniuj už ką serga jau manęs nekaso ir nežeidžia. Bet jeigu koks kaunietis serga už rytą ir prieš Žalgirį, tai dauguma miesto, ypač kurie daugiau domisi krepšiniu, tikrai "nesuprastų" švelniai tariant. O tuo pavyzdžiu aš tik norėjau kontrastiškai įliustriuot situaciją. Nes jeigu Kaune ta niekinga partija pradėtų viską valdyt, ar kaip čia kažkas minėjo ateitų Zuokas, būtų mirtis miestui...

Komentuoti:

• Tomas
    replied
    Parašė kaunaz
    Jei kaunietis balsuoja per rinkimus už liberalcentristus, tai tolygu kauniečio sirgimui už "Lietuvos rytą" krepšinyje. Manau tuo viskas ir pasakyta.
    Šiaip tai nusišneki.

Komentuoti:

• Svecias
    replied
    Parašė kaunaz
    Jei kaunietis balsuoja per rinkimus už liberalcentristus, tai tolygu kauniečio sirgimui už "Lietuvos rytą" krepšinyje. Manau tuo viskas ir pasakyta.
    Tu kažkaip į viską, o ypač ką galima palygintiti su Vilniumi, skausmingai reaguoji, kaip paauglys, kuris dar tik mato dvi spalvas - juodą ir baltą
    Negi manai, kad tas kaunietis, kuris serga už L.rytą neturi teisės gyventi?

O tada vilniečiui leisi sirgti už Kauno Žalgirį ?
    Ar šią komandą monopiolizuoji tik Kauno sirgaliams?
    Paskutinis taisė Svecias; 2006.06.01, 15:52.

Komentuoti:

• kaunaz
    replied
    Paskutinis taisė kaunaz; 2006.06.01, 15:42.

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Geros naujienos Vilniui.
    http://www.vilnius.lt/new/portlets/a...601.htm#616549
    Radiocentras/Žinios 16:55; R. Paksas sieks patekti į Vilniaus tarybą
    Autorius: Nenurodytas; Diktorius: G. Vitkauskas
    Pranešimo eil. nr.: ; trukmė: 0:0:0
    Data: 2006 05 31
    Nuo prezidento pareigų nušalintas partijos "Tvarka ir teisingumas" pirmininkas Rolandas Paksas trečiadienį paskelbė dalyvausiąs artėjančiuose savivaldos rinkimuose. "Artėjančiuose savivaldos rinkimuose ketinu eiti į Vilniaus miesto tarybą partijos "Tvarka ir teisingumas" sąraše. Esu pasiryžęs mesti iššūkį korupcijai Vilniaus mieste", - sakė R. Paksas. Po Konstitucinio Teismo nutarimo, kuriuo R. Paksui uždrausta užimti priesaikos reikalaujančias pareigas, aukščiausias postas, kurio gali siekti liberaldemokratų lyderis, yra savivaldybės mero postas. R. Paksas jau yra buvęs Vilniaus miesto meru.

Komentuoti:

Working...
X