Turku?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Atspėk miestą! (archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tai vienas Skandinavijos šalių miestų. Reziumuokime ką sužinojome: miestas prie Baltijos jūros, tai ne Danijos miestai: Kopenhaga, Arhus, Odensė,Roskildė, Skagenas, Fredericija, Esbjergas, Koldingas, Vejlė, Horsens; tai ne Švedijos Malmio, Stokholmas, Goteborgas. Be to, jums visiems rekomenduoju įsižiūrėti į vandens telkinį nuotraukoje atydžiau - kai ką pasufleruoti turėtų.
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąHelsingborg
Šaunu. Atspėjai. Sveikinu. Galvojau - bus lengviau atspėti 
Skandinavijos šalys yra taip pat ir Baltijos šalys!Supainiojai pasakymu "Baltijos šalių miestas"
Patiko kaip kolegos spėliojo Danijos miestus, pasižiūrėję į mano užrašą Miestas:Kobenhavn (Tarnby)
Paskutinis taisė tivoli; 2007.07.03, 12:53.
Comment
-
Paprastai Skandinavijos šalys, Vokietija, Kaliningrado sritis vadinamos Baltijos jūros šalimis, tuo tarpu Baltijos šalys yra LT, LV, EEParašė tivoli Rodyti pranešimąSkandinavijos šalys yra taip pat ir Baltijos šalys!
Patiko kaip kolegos spėliojo Danijos miestus, pasižiūrėję į mano užrašą Miestas:Kobenhavn (Tarnby)

Man labiausiai patiko Irmux spėjimas, kad tai gali būti Skagen
(nežinantiems - tai maždaug Nidos dydžio miestelis
)
Tuoj sugalvosiu naują mįslę
Comment
-
Na Velje ne ką didesnis. O labai patiko kai MJ19 buvo įsitikinęs kad tai Danijos miestasParašė Vaidas Rodyti pranešimą
Man labiausiai patiko Irmux spėjimas, kad tai gali būti Skagen
(nežinantiems - tai maždaug Nidos dydžio miestelis
)
Comment
-
Vejle vis tik yra uostas, o ir važiuojant tiltu iš viršaus atrodo gan nemažasParašė tivoli Rodyti pranešimąNa Velje ne ką didesnis. O labai patiko kai MJ19 buvo įsitikinęs kad tai Danijos miestas
Tuo tarpu Skagen'as primena būtent Nidą, nes aukštesnių nei 2 aukštai pastatų ten nerasta 
Kaip bebūtų, nauja mįslė:

Beje, būtų gerai, jei nespėtumėt daugiau nei 3 miestų iš karto
Comment
-
Jei nesiseks spėlioti, tuomet prasidės ir sufleravimaiParašė MJ19 Rodyti pranešimąpirmiausia butu idomu suzinoti kokiame zemyne sis miestas.
NeParašė kaunaz Rodyti pranešimąBarcelona?
Comment
Comment