Prietoria?

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Atspėk miestą! (archyvas)

Collapse

This topic is closed.

X
X
- 

W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
 Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
 Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

- 

Addis Ababa !W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
 Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
 Comment
- 

Pagailo rastaman, kuris taip stengėsi. Teisingai. Tavo eilėParašė Ash Rodyti pranešimąJohanesburgas?
 Comment
- 

Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąPagailo rastaman, kuris taip stengėsi. Teisingai. Tavo eilė atėjau-pamačiau-atspėjau atėjau-pamačiau-atspėjau rastaman dėk nuotrauką rastaman dėk nuotrauką 

Beje, ten buvo klausta dėl sostinės, tai PAR sostinė yra Pretorija, o Johanesburgas pramonės centras ir antras pagal dydį miestas Paskutinis taisė Aš; 2007.01.19, 15:56. Paskutinis taisė Aš; 2007.01.19, 15:56.
 Comment
- 

Dekui, Ash ! Spėkit ! Prizas: Įvertis 

Paskutinis taisė Karolis!; 2007.01.19, 16:07.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit". Paskutinis taisė Karolis!; 2007.01.19, 16:07.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
 Comment
- 

Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąPchenjanas Atspėjai ! Tavo eilė. Kitą kart tokių lengvų nebedėsiu. Atspėjai ! Tavo eilė. Kitą kart tokių lengvų nebedėsiu. W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit". W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
 Comment
- 

Parašė rastaman 16:00 Rodyti pranešimąSpekit !Parašė pauliezaz 16:02 Rodyti pranešimąPchenjanas?Parašė rastaman 16:05 Rodyti pranešimąAtspėjai ! Paskutinis taisė Aš; 2007.01.19, 16:08. Paskutinis taisė Aš; 2007.01.19, 16:08.
 Comment
- 

Parašė Ash Rodyti pranešimą  W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit". W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
 Comment
- 

Koks šio miesto lietuviškas pavadinimas? (klausimas tik atsakymo autoriui, tikrinu ar nesinaudoja žemėlapiu)Parašė Sula Rodyti pranešimąQuito? 

Bet logika, manau, teisinga, bus arba Azijoje arba Pietų Amerikoje prie Kordiljerų Paskutinis taisė Aš; 2007.01.19, 17:08. Paskutinis taisė Aš; 2007.01.19, 17:08.
 Comment

Comment