Prietoria?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Atspėk miestą! (archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
-
Addis Ababa !W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Pagailo rastaman, kuris taip stengėsi. Teisingai. Tavo eilėParašė Ash Rodyti pranešimąJohanesburgas?
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąPagailo rastaman, kuris taip stengėsi. Teisingai. Tavo eilė
atėjau-pamačiau-atspėjau
rastaman dėk nuotrauką 
Beje, ten buvo klausta dėl sostinės, tai PAR sostinė yra Pretorija, o Johanesburgas pramonės centras ir antras pagal dydį miestas
Paskutinis taisė Aš; 2007.01.19, 15:56.
Comment
-
Dekui, Ash ! Spėkit ! Prizas: Įvertis
Paskutinis taisė Karolis!; 2007.01.19, 16:07.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąPchenjanas
Atspėjai ! Tavo eilė. Kitą kart tokių lengvų nebedėsiu.
Comment
-
Parašė rastaman 16:00 Rodyti pranešimąSpekit !Parašė pauliezaz 16:02 Rodyti pranešimąPchenjanas?Parašė rastaman 16:05 Rodyti pranešimąAtspėjai !
Paskutinis taisė Aš; 2007.01.19, 16:08.
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimą
Comment
-
Koks šio miesto lietuviškas pavadinimas? (klausimas tik atsakymo autoriui, tikrinu ar nesinaudoja žemėlapiu)Parašė Sula Rodyti pranešimąQuito?
Bet logika, manau, teisinga, bus arba Azijoje arba Pietų Amerikoje prie Kordiljerų
Paskutinis taisė Aš; 2007.01.19, 17:08.
Comment

Comment