tokio stiliaus kaip 'Club' nera
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Užklausos Muzikai
Collapse
X
-
Stai Liutass ta daina. Beje koncertinis irasas. Bet kokybe gana gera.
Merunas - O Meile (Kelias I Zvaigzdes 2)
http://www.savefile.com/files/241599"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Taigi dar kartą tau dėkuiParašė topstarcanada Rodyti pranešimąStai Liutass ta daina. Beje koncertinis irasas. Bet kokybe gana gera.
Merunas - O Meile (Kelias I Zvaigzdes 2)
http://www.savefile.com/files/241599When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Kiek teko girdėti, jis net La Scala dainavoParašė Mantaz Rodyti pranešimąNeblogą balsą vaikinas turi
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Įdomi ir jo biografija
Merūnas
23 metų
Muzikos akademijos vokalo katedros studentas. Rimtas ir solidus.
Norėjo tapti vienuoliu. Blaškėsi tarp molberto ir mikrofono, kol suprato, kad jo ateitis – ne dailė ir ne vienuolyno celė, o operos scena. Bandė mokytis ir mokykloje, ir studijuoti konservatorijoje, bet dėl pinigų trūkumo muzikinius mokslus teko mesti – Merūnas našlaitis, jį įsivaikinusi močiutė. Dar būdamas mažas, Merūnas virkdydavo mokytojas savo išskirtiniu diskanto balsu. Dabar jo balsas – tenoras ir jam piešiama Andrea Bočelio ateitis. Per vasarą sulysęs beveik 25 kilogramais, padirbėjęs statybose, jis pilnas jėgų „Kelyje į žvaigždes“.
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Ner uz kaParašė liutass Rodyti pranešimąTaigi dar kartą tau dėkui
Nors tokios muzikos neklausau, bet turiu pripazint balsa turi gera.
"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Ir aš tik dėl balsoParašė topstarcanada Rodyti pranešimąNer uz ka
Nors tokios muzikos neklausau, bet turiu pripazint balsa turi gera.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Neziuriu as "Kelio i zvaigzdes",taciau sis vaikis tikrai,mano manymu,vertas nugaleti.Bet,aisku,pagrinde tai si sou ziuri jaunimas,kuriam kazin ar patinka visokios arijos,nors stai man visai praeina.Toks balsas ir zmogus tikrai turi buti nr.1.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
-
Galkas turi sia daina?!!!!
Sel - Muzika - Dj Dee-X ORE mix
Labai reikia
---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
Comment