Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

PoDV samprotavimai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    Kokį minusą?

    Comment


      #22
      Parašė dondc Rodyti pranešimą
      kaip nešališkas pilietis-forumietis, oficialiai skelbiu podv valdovu šioje temoje. Podv, kaip vertini, kad tavo nuosavoje temoje vieni minuso „-“ ženklą naudoja pagal taisykles, pvz. Aš, liutass ir manometras sudurdami žodžius, bet ne pagal lr įstatymą rokaslt ir digital naudoja minusą vietoj brūkšnio „–“? Aš suprantu, kad pagal administracinių nusižengimų kodeksą negali skirti jiems 7–12 € baudos (už „kitus pažeidimus“), o tu turbūt neskundikas, kaip normalūs kauno gyventojai (ne taip kaip įprastai stukačiai vilniečiai dėl visokių smulkmenų).

      Visgi manau turi skirti virtualų ban'ą visiems nusižengėliams tavo virtualiose valdose, savo prerogatyva, talpindamas pranešimą šioje temoje. Dar suformatuot galima pačiu didžiausiu teksto šriftu žodį ban'as.

      O šiaip tų sukūrusių temą, siūlau atsiprašyti podv už šį nesusipratimą ir ištrinti temą.
      d-a-b-a-r g-e-r-i-a-u -?-

      Comment


        #23
        Parašė liutass Rodyti pranešimą
        Kokį minusą?
        Diskusija kitoje temoje https://www.miestai.net/forumas/foru...13#post2081813

        RokasLT, aš tik patį įtraukiau, kad digital vienišas nesijaustų. Aš tik dar kartą bandau „kabintis prie digital“.

        JEI RIMTAI: PoDV'ui turėjo būti paratyta asmeninė žinutė, su pastaba, kad dažnai nukrypsta ar per ilgi pranešimai. Jei kažką pažeidžia, tai tiesiog baninti po oficialių įspėjimų. Šita tema primena mobingą, garbės ir orumo pažeminimą. Apšnekėjom situaciją, visiem viskas aišku, reiktų temą ištrinti ir nejuokint pasaulio. Ateity toje „temų rodyklėje“ paskui sunku reikiamas temas susirasti.
        Paskutinis taisė dondc; 2023.10.16, 10:58.
        ♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚

        Comment


          #24
          Jam ne kartą tas buvo rašyta.

          Comment


            #25
            zmogui truksta demesio, tai savo tema del to turi

            Comment


              #26
              Sunkoka ir įrodinėti.
              Mane biesina car-centrizmas, absoliutus mašinos pirmumas.
              Iš kitos pusės pati visuomenė turi išsidaužyt, išsikariaut, kad būtų sudėti taškai ant i.
              Po kokių 10-15 metų į Lietuvą ir bendrai Rytų Europą gali ateiti automobilizacijos pikas, kai eis rimti politiniai, klimatiniai pokyčiai.
              Tada Lietuvoje gali kilti rimtesnis konfliktas visuomenėje tarp car-cetric žmonių ir VT/dvirtakių plėtros entuziastų. Kaip kažkada būdavo bored-out gyvenimo vėlyvojo sovietmečio muštynės tarp rajonų, tai kils kitokio pobūdžio rajonų kovos, tik dėl automobilzacijos politikos, Romainiai prieš Kalniečius/Centrą, Tarandė prieš Šeškinę, Klaipėdos rytiniai priemiesčiai vs. Centras, ir t.t.
              Dabar nėra konflikto, nes car-centrism beveik muša į vienus vartus, tik labai ribotas entuziastų kiekis domisi kas yra kas.

              Comment


                #27
                Pablevyzgosiu, tai specialiai į šią temą perkeliu

                Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
                Legenda byloja, kad Roman'as naktimis sapnuoja, kaip Vilniaus kraštą vėl atkerta lenkai ir panaikina Radarų direkciją.
                GDKIiA Vilniaus skyrius? Be Gardino skyriaus įkūrimo sunku bus nutiesti padorią ekspresuvką Wilno-Warszawa. Greičiausiai reiktų eiti per Wilno-Grodno-Bialystok-Warszawa. Tai būtų
                "eS osiem" S8 kelias Gal net su Via Baltika lenkai sakytų, keičiam maršrutą per Vilnių, galės per Maišiagolą ir Wilkomežą (Kauno Ukmergę) sugrįžt link Rygos kelio, o Kaunas tegul sau ta litewska tvirtovė gyvena.

                Žodžiu, dabar apie Radarų direkcijos panaikinimo perspektyvą. Lenkai atkerta Vilniaus kraštą, tai sostinė vėl grįžta į Kauną. Kaunelis turbūt laimingas, kad svarbesniu miestu tapo, neliko konkurentų. Kaune lyg beveik viską tvarko Autokausta. Tai gal apskritai viską Lietuvoje tvarkytų Autokausta ar Autolietstos imperija. Užtenka, kad jie spręstų kur kaip statyti, ir Kauno valdžios žodis paskutinis. Krypčių nuorodų Kaunas įrenginėti nemoka, bet lempas stilingesnes pradėtų statyti ir gal kokį dangos ženklinimą pasidarytų kad visur rombai būtų prieš perėjas. Jei numatytų, kad rombas yra įspėjamasis ženklas, tai gal ir pačius įspėjamuosius (vertikaliuosius) kelio ženklus padarytų geltonais rombais, nes Vienos konvencija leidžia tokius dalykus Būtų kaip Amerika kokia. Slash American Dream in the country of Žalgiris_Kaunas.

                Klaipėda jau nesnaudžia ir įsiveda Amerikietiškus įspėjamuosius ženklus. Šį kartą tik antelėms.
                Paskutinis taisė PoDV; 2023.11.19, 00:27.

                Comment

                Working...
                X