Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • liutass
    replied
    O tu kai gavai tą diagnozę, tai tau vaistų prirašė?

    Su lektuvu žymiai patogiau ir įdomiau negu su tais autobusais ar juo labiau traukiniais

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Turi būti galimybės nuvykti sausuma (keliais ar geležinkeliais) net į tokią šalį, kaip Singapūras ar Pietų Afrikos Respublika. Aišku, tam reiktų visų valstybių, kurias kirsi tranzitu, ministrų/prezidentų susitarimo dėl keleivių vežimo. Aš tai nelabai suprantu, kam yra skrydžiai į tokius artimesnius miestus, kaip Ryga ar Varšuva. Na aišku, gal čia aktualiau tiems, kurių tikslas yra tuose miestuose kažką veikti vietoje, pvz. dalyvauti verslo susitikime. Tuomet aišku, tau svarbiausia bus kuo greičiau nusigauti į tą miestą/šalį, o ne mėgautis patyrimu vykstant pakeliui į jį. Bet mane, konkrečiai mane tik tai ir domina. Aš visiškai nemokėčiau "keliauti po pačią šalį", tyrinėti ją. Man tiesiog užtektų susirasti kokioje nors valstybėje esantį konkretų tašką ir vykti į jį tiesiausiu ar kiek aplinkiniu keliu, grožintis vaizdais pakeliui, o šalies istorinio paveldo lankymas, vietinio maisto ragavimas, pasivaikščiojimai po miestų senamiesčius - neįdomu. Pasiekus tą suplanuotą tašką - iškart atgal Lietuvon. Kaip koks fūristas. Bet būti tarptautinio krovinių vežimo vairuotoju (kad išpildyti šį savo norą) man netinka - daug popierizmo - tie važtaraščių pildymai, darbo/poilsio trukmės režimas, paskui dar padėk iškrauti/įkrauti krovinį su tais palečių vežimėliais. O tie krovikai, pas kuriuos prie sandėlio atvažiuosiu, duodu galvą nukirsti, kad kalbasi vartodami necenzūrinius žodžius. Tuomet mano ausys vemia, o kraujas užverda iš pykčio. Ir kaip aš jiems pasakysiu "nustokite keiktis kalbėdami tarpusavyje!"?

    Komentuoti:


  • liutass
    replied
    per toli mums tos grazios salys, kad vaziuoti autobusais.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Užmėtyti - tai viena iš mirties bausmės rūšių, praktikuojama Irane - užmėtymas akmenimis. Idėja - būtina tarptautiniais tolimojo susisiekimo maršrutų autobusais sujungti Vilnių ir Teheraną. Su viena blogio valstybe pilna reisų į įvairius jos miestus, o į kitą, esančią toliau ir mums tiesiogiai negrasinančią - nei vieno.
    Ne, o jeigu rimtai, tai kodėl šalis, kuri autobusų maršrutais labiausiai sujungta su Lietuva yra baltarusija, o tolimesnės Europos šalys dažnai pamirštamos? Na gerai, yra ten visokie Flixbusai, kur į Berlyną veža, bet to negana - kodėl nėra į mažiau populiarius miestus, pvz. Skopję ar Tiraną? Net skrydžių pasiūla iš Vilniaus lygi 0. Aš už tai, kad į visas šalis, kurias įmanoma patekti sausumos keliais, turi būti galimybė nuvykti autobusu, nes skristi lėktuvu man ir baisu, ir tos visos perteklinės saugumo patikros procedūros, kur reikia nusiauti batus, o kur dar lėktuve klykiantys vaikai, nuo kurių nepabėgsi išlipęs artimiausioje stotelėje ar peiliu besimosikuojantis budulis, uždarbiavęs Anglijoje.

    Komentuoti:


  • liutass
    replied
    Net nebandau

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Ten kur keliaudavau tarpmiestiniais autobusais, tai mane itin traukdavo tos 3 kartos Setros, tai ten viršuje (lubose) būdavo pora tokį rankenėlių su liukais, kur pasukus ir kilstelėjus kiek viršun, atsidaro ir į vidų gali patekti oras, tai kai tas liukas uždarytas, jis man atrodydavo daug gražiau, ir tas autobuso skridimas, tas variklio garsas kai duodama daugiau gazo, man kažkodėl į galvą šovė žodis "Užmėtyti", "užmėtys" ar pan. Po kiek laiko, susapnavau tam tikrą sapną, man galvoje gimė sunkiai protu įgyvendinama, tačiau įmanoma idėja. Kokia? Tai susiję su didelio atstumo įveikimu, ir atsidūrimu bei tiesiogine žodžio "užmėtyti" reikšme, kuris tam tikroje vietoje įgauna tiesmuką prasmę. Vienas iš milijardo, kad atspėsite.

    Komentuoti:


  • liutass
    replied
    Nežinau tokio kvarteto ir tokios ligos bet pilnai gali būti

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    O ten kur yra kažkoks legendinis ir itin gerbiamas "KRONOS" Quartet`as (kvartetas), tai jis taip pavadintas ne pagal kažkokią Krono ligą?

    Komentuoti:


  • liutass
    replied
    Gwen Stefani

    Nebandziau, nes tai neimanoma. As negaliu i tavo siela ilysti, kad ir kaip to noreciau

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Žavėsitės kuo?
    O pabandėte įsijausti į tą rudeniu ir sumišimu alsuojančią nuotaiką, supusią mane 2019 m. rudenį, pagal tą mano seniau vakar parašytą kliedesį?

    Komentuoti:


  • liutass
    replied
    Ne, as ja zaviuosi nuo paauglystes ir zavesiuos toliau

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Pasirinkote, nes skamba egzotiškiau? - būčiau klausęs tamstos, jei būtumėte pasirinkęs tą trenerę.
    Pokey Chatman - tai trenerė tos daugkartinės čempionės, kurią paskutinę sekundę parklupdė Kauno "Viči-Aistės".
    O Marius Pelanis tai...
    http://www.lzs.lt/lt/klubai/jaunuju_...eleiviais.html

    Komentuoti:


  • liutass
    replied
    Su Gwen Stefani

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Su kuom mieliau eitumėte kavos - su Mariumi Pelaniu ar su Pokey Chatman?

    Komentuoti:


  • liutass
    replied
    Mes
    Mama
    Gagicius

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    2. Būdavo tokia "Naisionalinė paieškų tarnyba", bet tos laidos jau nebėra. jos vedėja Palmira Galkontaitė sakė, kad "nebesant mūsų laidos, lieka tik privatūs detektyvai.

    MES
    MAM
    GGO

    Komentuoti:


  • liutass
    replied
    1. Jega
    2. Gal kreiptis i laida Atleisk, ar kokia ten?
    3. Turtskurdzio

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Tai va, šioje nuotraukoje fotografuota nuo tos vietos, kur jo laukdavau, kol jis išeis iš universiteto.

    1. O kaip vertinate TAI: "Kauno "Viči-Aistės" paskutinę sekundę parklupdė daugkartinę moterų Eurolygos čempionę (~10 m. senumo naujiena).

    2. O kaip ir kur man rasti savo tėtį? Žinau vardą ir pavardę, tiesa, pastaroji gali būti išgalvota, nes nuo manosios skiriasi vos 1 raide (gali būti, kad tėtis melavo mamai). Sekioti taip kaip to klasioko, nepradėsiu, nes nėra už ko užsikabinti - visų pirma, nežinau net apytikslės jo gyvenamos vietos, ar jis iš viso Lietuvoje, o gal jo tikrai nebėra gyvo, kaip mama svarsto.

    3. O Gariūnai - turto ar skurdo vieta? Sakau, man anksčiau būdavo gaila žiūrėti, kaip į stotelę kitapus gatvės prie šviesoforo su maišiukais laukiantys prekeiviai 2-oje dienos pusėje turėdavo laukdami žiūrėti, kaip per tą sankryžą važiuoja tarpmiestiniai autobusai Vilnius-Nida, Vilnius-Palanga, Vilnius-Šventoji. Juk tie varguoliai turginiai neturi pinigų autobuso bilietui prie jūros, o autobusai paleisti tokia trasa, kad specialiai panervuoti juos

    Komentuoti:


  • liutass
    replied
    mano masina galinga
    BuZaS (Buzz Lightyear - Wikipedia)
    Gigital Hystogram

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Taigi viskas taip paprasta - 2019 m. ruduo - pirmieji po daugiau nei 12 (jei skaičiuotume darželio lankymą - dar ilgiau) metų pertraukos, kai ruduo nebešaukia manęs į jokią ugdymo įstaigą - esu laisvas kaip paukštis. Daug nerimo buvo tie pirmi metai. Mama dar taip gerai nepažinojo vidinio manęs, todėl dar siųsdavo darbo pasiūlymus, užmatytus internete, vildamasi, kad kažkur įsidarbinsiu. Kadangi ji anksčiau nėra turėjusi jokių vaikų, tai dar pati nesuvokė, kad įmanoma po mokyklos baigimo nieko neveikti. Tai va, tomis dienomis, kai ji užmiršdavo, kad reikia mane vyti dirbti, aš išeidavau iš namų su maišiuku, sakydamas, kad einu rinkti taros (iš tikrųjų tą ir darydavau), tačiau butelių rinkimas - tik priedanga, einant į tam tikrą vietą. Kokią - prisegu foto.

    MMG
    BZS
    DHS
    Attached Files

    Komentuoti:

Working...
X