Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
O kas atsitiks, jei tapęs Seimo nariu, po priesaikos paimsi krepšinio kamuolį, mestelsi jį prieš savo koją ir tik puuuuuuuum iš visų jėgų į arenos palubes? Suims, išveš Vadovybės apsaugos departamento vyrukai?
Komentuoti:
-
Abejų nuorodų esmė - tranzitinis nusigavimas. T.y. grožis slypi toje paslaptyje kokiu keliu nusigaunama į tam tikras vietas. Pvz. tam mano sekiotam objektui svarbiausia buvo, kad atstočiau, bet jeigu jis mane pradėtų sekti, mane labiausiai domintų, kokiomis gatvėmis vingiuoja jo maršrutas pas mane? Pirmoje nuorodoje - Uzbekistane registruotas vilkikas, riedantis per RU gilumą. Juk ten daug yra kelių, tai vat tas mane ir žavi - KAIP, PRO KUR patenkama į tam tikrus taškus. Juk galima važiuoti taip, o galima ir vat va taip.
Komentuoti:
-
Palyginkite šias 2 nuorodas ir pasakykite - koks nematomas paslaptingai jaukus grožis slypi detalėse. Galiu pasakyti, jog 2 nuorodoje aš eidavau palei tą gatvę prie to objekto namų.
https://www.google.com/maps/@54.9122...oASAFQAw%3D%3D
https://www.google.com/maps/@54.7197...oASAFQAw%3D%3D
Komentuoti:
-
Bet tikrai nesmagu su Žalgiriu atvykusiems žaisti svečiams, kai dziungteli tas brolieris-pirdoileiris jų nenaudai, a ne?
Komentuoti:
-
Kas, kas? Jessica Shy. Juk ji garsina Birštoną, ji iš ten kilusi, tai va galėtų ant savo Lexuso užsidėti trafaretą su maršruto kryptimi ir nuvežti pensininkus pas gydytoją, apsipirkti, ir į kapines. O tada namo.
Komentuoti:
-
tai Kaunas centras, o is jo ar i ji tudy-sudy po kitus miestelius vazineja autobusiukai?
Tai gal jau niekas neperimtu
Komentuoti:
-
Nu taip, kokius jūs žinote. O kas galėtų perimti Birštono sav. priemiestinių maršrutų į Siponis ir Puzonis aptarnavimą jei "Kautra" bankrutuotų?
Komentuoti:
-
Šventvagystė man rodos.
Liutass, o ką jūs žinote, kokie yra Lietuvos tarpmiestiniai maršrutai?
Komentuoti:
-
aaa, o ką jūs apie Imbracucai (kabinetas 214) sekmadieniais, 19:33 val. vakaro?
Komentuoti:
-
Matematikos kabinetas.
Kažkada man rodos rudenį ar tai prieš per TV buvo kažkoks reportažas "dizainerė (dėl šito nesu tikras) Indra Dovydėnaitė gyvenime ieško meilės kūrybos ir šilumos" ar kažkaip panašiai. Tai noriu tamstelės paklausti - ar jūs galėtumėte jai suteikti tą jos taip trūkstamą šilumą?
Komentuoti:
Komentuoti: