Kas nors pastebėjote klaidą temos pavadinime: "Šiaip nesąmonės ir kleidesiai". Čia gal žemaitiškai taip rašosi?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesamonės ir kiedesiai
Collapse
X
-
Va prieinu prie TV, kur KMT I-ajame pusfinalyje kapojasi Žalgiris su Neptūnu. Tai iki pabaigos liko 1:40 min., ir kaip tik - ISrydis iš 3 taškų - taikliai, praėjus dar akimirkai - vėl sega tritaškį į klaipėdiečių krepšį. Nu kas čia vyksta, kad kai įsijungiu kokias nors žaliai baltų rungtynes, būtinai tas širdžių daužytojas gniuždo varžovų motyvaciją savo taikliais metimais. Reikia į prezidentus tą Deividą Sirvydį imti, kad jau taip rezultatyviai žaidžia, kai Kristupas prieina prie ekrano.
Comment
-
Va kodėl dabar temos pavadinime žodis pakeistas į dar labiau klaidingą "klieidesiai"?
Jei čia užuomina man, tai pasakysiu, jog kartais būna taip, kad noriu parašyti teisingai, bet pirštas nuslysta klaviatūroje ir tuomet pamatau, kad klaidingai užrašytas žodis skamba dar geriau, pvz. Isrydis - nuo žodžio "įsriegti" [tritaškį į varžovų krepšį]. Taip pabrėžiamas to krepšininko beširdiškas elgesys varžovų atžvilgiu.
Taip, šios temos atsiradimas - sena mano svajonė, apie kurią būdamas 7-oku lietuvių kalbos kabinete nr. 204 pas Pipirienę negalėjau susapnuoti, bet pilnai išskleidęs savo žiedus jaučiuosi tik tuomet, kai Marcelijus kaip lygus su lygiu atsakinėja į pačius durniausius mano klausimus. Kaldizmoriencas, soharomorflianas, čiuchel-mychou , emaicesteneišenas - tai tik daugelis kitiems protu nesuvokiamų mano terminų, kurie gimė iš užsienio kalbomis girdimų dainų. Viena yra diskutuoti su savimi, o kita - rasti tokį pat marias laiko turintį bedarbį, kuris, tegu ir iš kito miesto, tegu nemėgsta stukačių, bet vis tiek skiria man laiko ir pripildo mano kambarį pilną juoko iš mano ir jo pastangomis pagamintų kliedesių. Įdomu, ką mokytoja, tuomet mane sodinusi dėl panašių minčių dėstymo, pasakytų pamačiusi šią temą?
Aukščiausio lygio įvertinimas man būna tuomet, kai prie forumo po daugelio metų pertraukos prisijungia vienas pirmykščių narių ir pasako, kad jo pirmas postas skiriamas šitai temai, kurią pamatęs jis buvo įkvėptas čia sugrįžti. Taip nutiko su dr. . Jis daktaras.
- 1 patinka
Comment
-
Tokių nėra, va net nežiūrėjau kaip baigėsi II-asis KMT pusfinalis, neabejoju, kad į finalą pateko Rytas, kuris ryt finale susikibs su Žalgiriu, galės atkeršyti už tą skaudžią nesėkmę praėjusio sezono finale. Reiks rasti priešnuodžių Sirvydžių Sirvydžiui.
Bet gerai ten buvo suimtas veneZZuelos prezidentas Maduro. Gerai jam ten verda puodai Amerikos kalėjimo areštinėje? Tikiuosi jis ten gauna pasrėbti savo mėgstamos sriubos, tikiuosi kameroje jam ten nešalta, turi kuo apsirengti, kur nusiprausti. Dabar tik įdomu, už ką jis bus teisiamas (kokie kaltinimai pateikti) bei ar dar kada nors gyvenime galės pamatyti savo tėvynės saulę, ar bus visam gyvenimui supūdytas už grotų?
Comment
Comment