Hmm, o už ką uždarė neparašė? Juk nebuvo pasakyta nieko tokio, kas įžeistų net ir coth'ą.. Šiaip nepadarėm nieko tokio kas "prieštarautu taisyklėm" (nors ir pačios taisyklės durnos).
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SSC aktualijos (archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė GeexHmm, o už ką uždarė neparašė? Juk nebuvo pasakyta nieko tokio, kas įžeistų net ir coth'ą.. Šiaip nepadarėm nieko tokio kas "prieštarautu taisyklėm" (nors ir pačios taisyklės durnos).
it's a dumb poll with dumb proposals. Conversation was over, with this last message it deserved to be closed.
Comment
-
Ta Kukusiu kažkokia sutrikusi asmenybė
http://www.skyscrapercity.com/showth...=183809&page=5Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė alonso
beje, negi Whose Homepage nera moderatore SSC forumo?
(trans btw, isn't WH the mod of SSC forum?)
And I see Miestai is already back in business. That's wonderful!Originally Posted by
Comment
-
Alonso - pirma jie mane uzbrigino uz tai, kad Rusija pavadinau diktaturine salim (t.y. ne uz nieka), veliau, kai atbrigino, isiveliau i diskusija apie Irako kara su moderatorium SHiRO, kur nepasakiau nieko kas nusizengtu forumo taisyklem, bet tas kompleksuotas isterikas pradejo gasdint, kad uzbrigins vel jei ka nors blogo vel (?) pasakysiu! Rodos nepasakiau nieko blogo, eilni karta, bet pasak jo, esu "brig liste", kas turbut reiskia, kad mane "svarstys" kruva moderatoriu, t.y. balsuos ar brigint ar ne. Gal mantas galetu padeti cia? Ta prasme papasakot kas ten pas tuos modus dedas forumuose del mano briginimo, nes rodos dar neuzbrigino, buciau dekingas......You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Briginimas - laikinas, plius gali browsint forumus ir susirasineti su kitais forumeriais. Kai uzbanina - negali i foruma net ieiti. Raso "you do not have a permission to access this page". Ir banas - amzinas.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
Comment