Kam patinka istoriniai filmai siūlyčiau pažiūrėti HBD mini serialą John Adams apie Amerikos nepriklausomybę ir antrąjį jos prezidentą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Filmų rekomendacijos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Na štai ir aš pažiūrėjau šį filmą. Ką gi, jis, ko gero, geriausias mano matytas šiemet filmas, ir ko gero iš vis geriausias mano matytas filmasParašė Sefas210 Rodyti pranešimąParsisiunčiau prieš mėnesį bet tik vakar atradau laiko šitam filmui, kam patinka sovietinių laikų filmai tikrai rekomenduoju.
The Way Back
Youtube video
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Ziurejau ji tai tikrai melanholija susirgti po jo galima, vietu tikrai yra geru, taciau labai bent jau man uztemtas ir melanholija keliantis filmas per kuri koki 10 kart norejau isjungti lauk nes ziurint atsibodo, taciau jei pradejau tai reikejo ir baigtiParašė Andrys Rodyti pranešimą
Comment
-
Vakar perziurejau "Hanna"
Tikrai geras.Mano blog'as persikėlė: http://yessuz.com
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villian by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished.
Comment
-
Veiksmas, šaudo, gaudo....Parašė Gator Rodyti pranešimąPalauksiu kol kas nors dar pareiks nuomone is maciusiu, nes treileriai nieko idomaus nezada

Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Tikra teisybe, todel ir lauksim ar kas patvirtins, kad kazkas idomiau juose yra. Nes eilinius vandamo filmus galime palikti tam tikram kontingentui, kuriems jie visada labiausiai patikdavoParašė Sefas210 Rodyti pranešimąVeiksmas, šaudo, gaudo....

Comment
-
žiurejau kine man tai nepatiko nes neparodo irano relibes ten moteris užsidengusios veidus o žmones ne su peugeot iš tikro važinėja o ant asiliuku joja visiška propoganda necvilizotos šalies kur nori atrodit vakaretiškaiParašė čikupakas Rodyti pranešimą„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Nzn propoganda ar ne, bet kai Starkus su Radzevicium Silko kelio kelioneje lankesi Irane tai tikrai ne asiliukai gatvese, o tie patys Peugeot ir brangesni, o moterys toli grazu ne visos uzsidengusios veidus. Rode net kazkokia viena gatve, kur visas jaunimas su masinom vaziuoja i ja ir ratu vazinedami per langus "kabina" vienas kita, nes kitaip gatveje kalbinti merginos negalima.Parašė Taut. Rodyti pranešimąžiurejau kine man tai nepatiko nes neparodo irano relibes ten moteris užsidengusios veidus o žmones ne su peugeot iš tikro važinėja o ant asiliuku joja visiška propoganda necvilizotos šalies kur nori atrodit vakaretiškai
Comment
-
nesamone pažiurek per tv jie visi givena smėlyje ir teroristai yra o tokie filmai pigi propoganda filmota užsienije„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Priimsiu tai kai sarkazmaParašė Taut. Rodyti pranešimąnesamone pažiurek per tv jie visi givena smėlyje ir teroristai yra o tokie filmai pigi propoganda filmota užsienije
Comment
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimą
Super. Tik nuotaiką reikia teisingą pasirinkti. Aš negaliu tokių filmų žiūrėti labai geros nuotaikos arba kai žiauriai tingiu gilintis į kalbas
You've got one life! Live it!
Comment

Comment