Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Eurovizija" 201. Diuseldorfas
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKaip čia taip dar šito čia niekas nepasklelbė?
Nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ finalas: nugalėjo Evelina Sašenko, ji važiuos į Diuseldorfą! (nuotraukos, VIDEO)
Ne todėl, kad Stašenko daina labai nepatiktų, tiesiog lietuviams metas atsikratyti Eurovizijos kompleksų ir nebekreipti į šį konkursą dėmesio...
Komentuoti:
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKaip čia taip dar šito čia niekas nepasklelbė?
Nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ finalas: nugalėjo Evelina Sašenko, ji važiuos į Diuseldorfą! (nuotraukos, VIDEO)
Komentuoti:
-
Kaip čia taip dar šito čia niekas nepasklelbė?
Komentuoti:
-
Taip pat vakar Geteborge vyko antrasis Švedijos festivalio "Melodifestivalen" etapas. Jo metu savo kūrinius pristatė 8 atlikėjai, tarp kurių buvo ir labiau žinomi atlikėjai Christian Walz, Elisabeth Andreassen, Babsan ir Sanna Nielsen.
Į konkurso finalą pateko du altikėjai:
Sanna Nielsen — „I’m in love“:
Brolle - „7 days and 7 nights“ (Elvis):
Antrojo šanso konkurse dalyvaus:
Loreen - „My heart is refusing me“ (Rihanna2):
The Moniker — „Oh my God!“
Komentuoti:
-
Nauji išrinkti kūriniai:
Airija: "Jedward" - „Lipstick“
Azerbaidžanas: Eldar Gasimov ir Nigar Jamal
Belgija: Witloof Bay - With Love Baby
Islandija: „Sigurjon’s Friends“ - "Aftur Heim"
Malta: Glen Vella — „One Life“
Manau, geriausia tarp likusio šlamšto, nors primena 'Waka waka' kopiją:
Norvegija: Stella Mwangi - „Haba haba“
Suomija: Paradise Oskar
Komentuoti:
-
Vakar pasibaigė antrasis nacionalinės atrankos į "Eurovizijos" konkursą pusfinalis Lietuvoje. Viso dalyvavo 14 atlikėjų, o iš jų į konkurso finalą televizijos žiūrovų bei komisijos balsų dėka pateko 3 altikėjai ("LRT" dar galės deleguoti 5 atlikėjus po visų pasirodymų keliuose pusfinaliuose).
Iš pirmojo pusfinalio į finalą pateko šie atlikėjai:
Evelina Sašenko — „C‘est ma vie“ (žiūrovų balsai: 12 (1333) | 12 (komisijos balai) | viso: 24):
„Vigroses“ — „Freedom of mind“ ( 10 (912) | 7 | 17);
Liepa — „Laukiu“ (6 (765) | 10 | 16):
Šiaip akimirkos:
(c) alfa.lt
Kitas, trečias, pusfinalis vyks kitą šeštadienį.Paskutinis taisė Silber418; 2011.02.13, 05:28.
Komentuoti:
-
Užtenka Sashai, leiskime jam pailsėti. Daina nepatiko, negraži ir toli gražu neprilygsta tai pirmąjai, kuri Eurovizijoje nieko nepasiekė. Tokia mano nuomonė. Drebantis balsas man bišky igrysti pradėjo.
Komentuoti:
-
tipo, bitlus siųst į ESC?
o dėl gėjų, tai čia jau matyt kam kas rūpi, tas tą mato ir akcentuoja
Net nežinojau, kad jau atranka vyksta...na jei ką įdomaus išrinks pažiūrėsiu gal, o jei ne...tada tik balsavimą
Komentuoti:
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąSorry, viešą paslaptį išplepėjau
Komentuoti:
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąMan irgi atrodo, kad gėjai čia visai ne prie ko.
Komentuoti:
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTas "formatas" - tai pasakos. (...)
Komentuoti:
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąVisai ne eurovizijos formato daina. Vėl liksim nesuprasti (?), taip pačiai, kaip nutiko ir Maskvoje.
Komentuoti:
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąMan patinka eurovizija. Tai ką man dabar daryt?Man irgi patinka, bet iš proto dėl šio konkurso nesikraustau, jau geriau Premier League
.
Aš už 7th bus
Komentuoti:
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąVisi žinom, kokia publika labiausiai mėgsta Euroviziją ir kad Sasha nelabai tiesus yra
Komentuoti:
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąKam tuos gėjus prikišt?
Komentuoti:
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąSashos Song daina nebloga, bet labai jau jis pats nesimpatiškas.
Komentuoti:
-
„The Independent“ - „7th bus“
Man ši daina patiko. Įdomu, ten natūralūs plaukai, ar ne?
Parašė oranger Rodyti pranešimąSashos Song daina nebloga, bet labai jau jis pats nesimpatiškas.
Komentuoti:
Komentuoti: