Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Eurovizija" 201. Diuseldorfas
Collapse
X
-
Manau, kad šiuo atveju abejingumas yra geriausia reakcijaParašė spirit Rodyti pranešimąKaip čia taip dar šito čia niekas nepasklelbė?
Nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ finalas: nugalėjo Evelina Sašenko, ji važiuos į Diuseldorfą! (nuotraukos, VIDEO)
Ne todėl, kad Stašenko daina labai nepatiktų, tiesiog lietuviams metas atsikratyti Eurovizijos kompleksų ir nebekreipti į šį konkursą dėmesio...
Komentuoti:
-
Gėda skelbti, matyt.Parašė spirit Rodyti pranešimąKaip čia taip dar šito čia niekas nepasklelbė?
Nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ finalas: nugalėjo Evelina Sašenko, ji važiuos į Diuseldorfą! (nuotraukos, VIDEO)
Komentuoti:
-
Kaip čia taip dar šito čia niekas nepasklelbė?
Komentuoti:
-
Taip pat vakar Geteborge vyko antrasis Švedijos festivalio "Melodifestivalen" etapas. Jo metu savo kūrinius pristatė 8 atlikėjai, tarp kurių buvo ir labiau žinomi atlikėjai Christian Walz, Elisabeth Andreassen, Babsan ir Sanna Nielsen.
Į konkurso finalą pateko du altikėjai:
Sanna Nielsen — „I’m in love“:
Brolle - „7 days and 7 nights“ (Elvis
):
Antrojo šanso konkurse dalyvaus:
Loreen - „My heart is refusing me“ (Rihanna2):
The Moniker — „Oh my God!“
Komentuoti:
-
Nauji išrinkti kūriniai:
Airija: "Jedward" - „Lipstick“
Azerbaidžanas: Eldar Gasimov ir Nigar Jamal
Belgija: Witloof Bay - With Love Baby
Islandija: „Sigurjon’s Friends“ - "Aftur Heim"
Malta: Glen Vella — „One Life“
Manau, geriausia tarp likusio šlamšto, nors primena 'Waka waka' kopiją:
Norvegija: Stella Mwangi - „Haba haba“
Suomija: Paradise Oskar
Komentuoti:
-
Vakar pasibaigė antrasis nacionalinės atrankos į "Eurovizijos" konkursą pusfinalis Lietuvoje. Viso dalyvavo 14 atlikėjų, o iš jų į konkurso finalą televizijos žiūrovų bei komisijos balsų dėka pateko 3 altikėjai ("LRT" dar galės deleguoti 5 atlikėjus po visų pasirodymų keliuose pusfinaliuose).
Iš pirmojo pusfinalio į finalą pateko šie atlikėjai:
Evelina Sašenko — „C‘est ma vie“ (žiūrovų balsai: 12 (1333) | 12 (komisijos balai) | viso: 24):
„Vigroses“ — „Freedom of mind“ ( 10 (912) | 7 | 17);
Liepa — „Laukiu“ (6 (765) | 10 | 16):
Šiaip akimirkos:
(c) alfa.lt
Kitas, trečias, pusfinalis vyks kitą šeštadienį.Paskutinis taisė Silber418; 2011.02.13, 06:28.
Komentuoti:
-
Užtenka Sashai, leiskime jam pailsėti. Daina nepatiko, negraži ir toli gražu neprilygsta tai pirmąjai, kuri Eurovizijoje nieko nepasiekė. Tokia mano nuomonė. Drebantis balsas man bišky igrysti pradėjo.
Komentuoti:
-
tipo, bitlus siųst į ESC?
o dėl gėjų, tai čia jau matyt kam kas rūpi, tas tą mato ir akcentuoja
Net nežinojau, kad jau atranka vyksta...na jei ką įdomaus išrinks pažiūrėsiu gal, o jei ne...tada tik balsavimą
Komentuoti:
-
Tai visi žino, kad gėjai mėgsta šį konkursą. Bet iš to neišplaukia, kad "Eurovizija - gėjų konkursas".Parašė innuendo Rodyti pranešimąSorry, viešą paslaptį išplepėjau
Komentuoti:
-
Sorry, viešą paslaptį išplepėjauParašė oranger Rodyti pranešimąMan irgi atrodo, kad gėjai čia visai ne prie ko.
Komentuoti:
-
Žmonės susirenka prie televizorių žiūrėti eurovizijos ne dėl to, kad paklausytų pagrabinių giedojimų. Giesmė laimi tik tokiu atveju, jei tai būna pateikta nepriekaištingai ir su charizma. Arba mūsų Lietuvėlėj tokių žmonių nėra, arba jų yra labai mažai.Parašė oranger Rodyti pranešimąTas "formatas" - tai pasakos. (...)
Komentuoti:
-
Tas "formatas" - tai pasakos. Turi būti gera daina ir geras pasirodymas. Kai tas atsitinka - pasikeičia ir formatas.Parašė LC. Rodyti pranešimąVisai ne eurovizijos formato daina. Vėl liksim nesuprasti (?), taip pačiai, kaip nutiko ir Maskvoje.
Komentuoti:
-
Mažiau nervinkisParašė LC. Rodyti pranešimąMan patinka eurovizija. Tai ką man dabar daryt?
Man irgi patinka, bet iš proto dėl šio konkurso nesikraustau, jau geriau Premier League
.
Aš už 7th bus
Komentuoti:
-
Man patinka eurovizija. Tai ką man dabar daryt?Parašė innuendo Rodyti pranešimąVisi žinom, kokia publika labiausiai mėgsta Euroviziją ir kad Sasha nelabai tiesus yra
Komentuoti:
-
Visi žinom, kokia publika labiausiai mėgsta Euroviziją ir kad Sasha nelabai tiesus yraParašė LC. Rodyti pranešimąKam tuos gėjus prikišt?
Komentuoti:
-
Bet gėjams patiksParašė oranger Rodyti pranešimąSashos Song daina nebloga, bet labai jau jis pats nesimpatiškas.
Komentuoti:
-
„The Independent“ - „7th bus“
Man ši daina patiko. Įdomu, ten natūralūs plaukai, ar ne?
Visai ne eurovizijos formato daina. Vėl liksim nesuprasti (?), taip pačiai, kaip nutiko ir Maskvoje.Parašė oranger Rodyti pranešimąSashos Song daina nebloga, bet labai jau jis pats nesimpatiškas.
Komentuoti:
Komentuoti: