Pastabos, pasiūlymai, nuomonė
O ir rūkančiųjų dabar vyrų mažėja, o moterų daugėja
O ta panelė už nugaros sukuria visai kitokį kontekstą... Pati nuotrauka man patinka. Gražus vaikinas ir jo išraiška. Manau buvo galima sumąstyti daug geresnį pavadinimą, jį siejant su vaikino išraiška, žvilgsniu ir jo santykiu su panele, bei panelės pozicija. Bet kuriuo atveju, nuotrauka yra ganėtinai sterili, suprantama, spalvos gražios, yra išbaigtumas. Skiriu aukščiausią įmanomą įvertinimą - 9
(10-ukui moka tik Dievas
).
O ir rūkančiųjų dabar vyrų mažėja, o moterų daugėja
O ta panelė už nugaros sukuria visai kitokį kontekstą... Pati nuotrauka man patinka. Gražus vaikinas ir jo išraiška. Manau buvo galima sumąstyti daug geresnį pavadinimą, jį siejant su vaikino išraiška, žvilgsniu ir jo santykiu su panele, bei panelės pozicija. Bet kuriuo atveju, nuotrauka yra ganėtinai sterili, suprantama, spalvos gražios, yra išbaigtumas. Skiriu aukščiausią įmanomą įvertinimą - 9
(10-ukui moka tik Dievas
).

O man nepatinka vyrai, tai irgi reiks vertinti žemu balu
Nuotraukoje veikėjas yra ne rūkantysis - jis gi cigaretės burnoje nelaiko, dūmų nematyti, tai gali būti tik vaidyba; ginčytina ir nėra kaip įrodyti tavo teiginio, jog jis rūko.
O man nepatinka vyrai, tai irgi reiks vertinti žemu balu 
Koks tu baisus žmogus
perskaičiau pavadinimą - suintrigavo, pažiūrejau nuotrauka ir pajutau ironija. Labai puiku 10!
Aš čia turiu omeny Vytautas11 pasakymą, kad suprato ironiją. Čia galima įžvelgti ne vieną ironijos apraišką
Iš tiesų nuotraukos atlikimas toks įspūdingas (bent jau man), kad aš nuotraukoje įžvelgiu ne tiek, kad įspūdingą vaizdą, bet plačias suvokimo ribas ir labai didelę įvairiapusės interpretacijos galimybę
Taigi čia labiau reiškiasi ne vaizdas, bet pati kompozicija.
Comment