Sunku vertinti tokius dalykus.
Reikia turėti drąsos arba būti vienu iš jų, kad daryti tokius kadrus. Čia mano nuomonė.
Matosi, kad fotografuota iš rankos. 1/60s išlaikymas f3,5 ir 50mm . Gal reikėjo su Tamron SP 2,8/17-50 XR Di II LD dėti 2,8, tada būtų buvęs trumpesnis išlaikymas.
Asmeniškai man tai truputį trūksta fokuso į objektą.
Kompozicija man patiko. Visumoje kadras geras.
Sunku vertinti tokius dalykus.
Reikia turėti drąsos arba būti vienu iš jų, kad daryti tokius kadrus. Čia mano nuomonė.
Matau siame pasisakyme skamba tavo drasos ir pasirinkto kelio nuomone. Siek tiek atvirumo ....
Taip as esu tas, kuris ,,vienas is ju", taciau negalvok, jog rinkdamasis si kelia buvau drasus ir apsisprendes zmogutis. Pries stojant i seminarija labai ilgai galvojau ar sis kelias yra mano ar ne, ar as tik blefuoju, ar tik eiline mano uzgaida. Laikas nenumaldomai eina ir pamatai, jog tavo, busimas gyvenime pasirinkimas, yra patvirtinamas per paprastus reiskinius. O jie yra labai ivairus: per paprastus zmones, per tam tikrus atsitiktinumus ir pan. Visas sis apsisprendimo laikas, man, truko bemaz ketverius metus, ir pagaliau klausi saves; ar visi sie tavo ,,svaigimai" yra realus ar tik svajones? Ir pagaliau isitikini, kad visos dvejones yra tik patvirtinamos, tam tikrais atsitiktinumais, kurie yra labai KRYPTINGI. Tokie kryptingi atsitiktinumai tik dar labiau tave padrasina ir leidzia lengviau gyvenime daryti apsisprendimus. Siai dienai as kol kas dar nesu kunigas, nes esu tik treciame kurse. Taciau trokste trokstu buti ,,vienas is ju”.
Comment