Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Geležinkelis
Collapse
X
-
Reikia, bet kas Ignalinoj man ka sakys.Parašė Paulius Rodyti pranešimąAr nereikia leidimo, norint fotografuoti traukinius? BW čia labai tinka, gerai padirbėjai.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Visur reikia ar tik stotyse, depuose ir panašiai? Ar gaudys kas laukuose bestovintį, ar mieste gatvėje.Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąReikia, bet kas Ignalinoj man ka sakys.
Comment
-
Miesteliuose nieks negaudys tikrai as jum garantuoju. Vaziuojancius traukinius fotkink kiek nori kas jie islips is vaziuojancio traukinio ir sakys: va tau dabar sakes tu fotkinai. Stovincius vagonus, stoty, begius, net tuos pacius gelezinkeliecius kiek kartu fotkinau ir nieks nieko nesake. Vilniuj, Kaune, Siauliuose ir t.t aisku gaudys ir sakys ka tu cia fotkini be leidimo, o taip miesteliuose nieks negaudys tikrai. Buvau nesenai Visagine ten isvis viduj net gali fokint nieks tau nieko nesakys, kai netingesiu padarysiu posta, o miestelis tai toks kietasParašė Eimantas Rodyti pranešimąVisur reikia ar tik stotyse, depuose ir panašiai? Ar gaudys kas laukuose bestovintį, ar mieste gatvėje.
R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Bet nemanai, kad tada tolimesnis perdaug susilietu nemanau, kad siuo atveju tas butu gerai.Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąVaidai, sakau atvert, ne privert
R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąVaidai, sakau atvert, ne privert
smegeninė ne ypač gerai šiandien veikia
Comment

Comment