Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Miškų dukra
Collapse
X
-
jeigu ka, tai cia ne asParašė Aš Rodyti pranešimąŠiaip su mini sijonėlis ir bliuskutė gilia iškirpte tau labiau tiktų
Cia musu Laurute
Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Sunku atpažint tokiom aplinkybėmParašė Akvile Rodyti pranešimąjeigu ka, tai cia ne as
Cia musu Laurute 
Tada perduok tai ką sakiau Laurutei
Comment
-
Na noreciau pabandyt naikintuva pilotuotiParašė Paulius Rodyti pranešimąAkvile, ko dar nebandei?
Bet niekas man neleidzia
Gal kada nors......
Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
reiks pasidometi kokia jus ten veikla uzsiminejat per savo kanalusParašė Akvile Rodyti pranešimąaha, rukloj
Comment
-
oij veikiam veikiam.....Parašė dts Rodyti pranešimąreiks pasidometi kokia jus ten veikla uzsiminejat per savo kanalus
Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
na ji ir nesislėpėParašė Irmux Rodyti pranešimąSu tokiu kamufliažu, nelabai ir pasislėpsi, na gal prie kokios eglės
ir kamufliazas naujoviskas lietuviskas
man tas senesnis labiau patiko is tikro
Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Tikrai, man irgi - šviesesnis buvo. Tiesa, misijinis dar patinka, tik jis labiau kur smėlis ir išdžiūvusi žolė tinka, o šis kai vasara, tai gal ir nieko
Jei ne paslaptis, čia dėl darbo taip pasidabino, ar kokio laipsnio siekia
?
Miestai.net Fb
Comment
-
Atvirai pasakius nzn ko ji i savanorius atejoParašė Irmux Rodyti pranešimąTikrai, man irgi - šviesesnis buvo. Tiesa, misijinis dar patinka, tik jis labiau kur smėlis ir išdžiūvusi žolė tinka, o šis kai vasara, tai gal ir nieko
Jei ne paslaptis, čia dėl darbo taip pasidabino, ar kokio laipsnio siekia
?
Nuomoniu daug, komentaru irgi
as nekomentuosiu
O jei jau siek tiek kariauji, tai aisku ir laipsnio norisi
Blogas kareivis, kuris nenori buti generolu
Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Sutinku, bet nelengva kareivio duona...Parašė Akvile Rodyti pranešimąBlogas kareivis, kuris nenori buti generolu
Miestai.net Fb
Comment
-
Manau pasizais mergaite ir tiekParašė Irmux Rodyti pranešimąSutinku, bet nelengva kareivio duona...
O duona kaip ir visur
Jei yra pasaukimas tam, tai ir darai kas patinka
Jei ne, tai tada reikia eiti kitur 
Arun, miskas uz nugaros
Linkėjimai,
Akvilė
Comment
Comment