Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Keturiese
Collapse
X
-
Parašė #23 Rodyti pranešimąGrazu, bet man butu visai malonu pamatyti orginalia versijaR. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąo man per daug pasaliniu zmoniu..... Grazu.... bet jausmas, kad ju daugiau nei 4.....
matai daugiau motociklu?
Comment
-
Turbūt buvo kaip reikiant priverta diafragma,kad žmonės nesantys fokuse vistiek yra gana ryškūs.Ar čia kaip nors kitaip padarei?Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąTurbūt buvo kaip reikiant priverta diafragma,kad žmonės nesantys fokuse vistiek yra gana ryškūs.Ar čia kaip nors kitaip padarei?Paskutinis taisė _Bead_; 2007.04.20, 15:26.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąReikėjo baikerius sufokusuot.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąJie ir yra sufokusuoti. Tu daugiau pasiskaityk apie diafragma, nes matau, kad grybauni.
Būtų labai įdomu sužinoti kas yra atverta ir priverta diafragma.
Comment
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąPuolimas geriausia ginyba.
Būtų labai įdomu sužinoti kas yra atverta ir užverta diafragma.
Priverta 8.0f
Niekad nieko nepuolu bereikalo.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimą_Bead_, norėjau pasakyti, kad reikėjo sufokusuoti TIK baikerius. Žmonės čia nelabai reikalingi
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimą_Bead_, norėjau pasakyti, kad reikėjo sufokusuoti TIK baikerius. Žmonės čia nelabai reikalingio vaizdo gerai su situo aparatu neisplausi esancio uz motociklu
jei klistu atleiskit ir pataisykit
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąo pvz jei paziuretum i toki aspekta kad 4 motociklai
matai daugiau motociklu?Ir dabar matau keturis motociklus, tiksliau ju galinius ratus, kurie yra pasiai tokio pat dydzio, kaip motociklininkai ant ju. ir man tada pritruksta jiems erdves... aplink daug pasaliniu, kurie lyg netycia pradejo listi is visur fotografavimo momentu
Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimą_Bead_, norėjau pasakyti, kad reikėjo sufokusuoti TIK baikerius. Žmonės čia nelabai reikalingiR. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąKiekvienas menininkas yra savaip teisus.Mano foto http://hasidas.deviantart.com/gallery/
Comment
Comment