Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Balatono ramybė
Collapse
X
-
Jeigu plauktų, labiau ramybė "jaustųsi". Dabar atrodo, kad jinai čia gamtinius reikalus atlieka.Parašė enigma Rodyti pranešimąGulbė stovi ir ratilas vandenyje atrodo tikrai gerai.
Comment
-
Jo, kažkas panašaus...Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąJeigu plauktų, labiau ramybė "jaustųsi". Dabar atrodo, kad jinai čia gamtinius reikalus atlieka.
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąDabar atrodo, kad jinai čia gamtinius reikalus atlieka.
Iš kur pas jūs tokios mintys? Net ir aš po trijų darbo savaičių be laisvadienio taip nesugalvočiauParašė enigmaJo, kažkas panašaus...

O pati nuotrauka gal ir nėra kažkokia super duper, bet vistiek skleidžia kažkokią ramybę.
Comment
-
Man be tos gulbės būtų netgi geriau, per daug objektų nuotraukoje. O šiaip labai jaukus momentas: prieblanda, nuleistos jachtos burės, šviečiantis žibintas.. viskas atspindi ramybės akimirką.
Įspūdingas vaizdas turėtų būti rūke
Miestai.net Fb
Comment
-
Gaila nespėjau užfiksuoti kaip jinai kakojo. Kol pagriebiau fotoaparatą, liko tik ratilaiParašė Čikupakas Rodyti pranešimąJeigu plauktų, labiau ramybė "jaustųsi". Dabar atrodo, kad jinai čia gamtinius reikalus atlieka.
Comment
-
Tai jau būtų reportažas.Parašė oranger Rodyti pranešimąGaila nespėjau užfiksuoti kaip jinai kakojo. Kol pagriebiau fotoaparatą, liko tik ratilai
Comment
-
Dienos anekdotasParašė Čikupakas Rodyti pranešimąTai jau būtų reportažas.
Miestai.net Fb
Comment
-
Kaip lengvai jūs tikite savo pačių fantomaisParašė Čikupakas Rodyti pranešimąRealybė, o ne anekdotas.
Comment
-
Taigi čia buvo tavo mintis, aš tik pritaikiau savo juodosios ironijos metodąParašė Čikupakas Rodyti pranešimąNa, nebent oranger gulbės kakojime sugebėtų įžvelgti grožį..
Comment
Comment