Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Pasimatymas

Collapse

X
- 

sutinku! ne kiekvienas sugebetu taip blogai nufotografuotParašė Mindoza Rodyti pranešimąTokiu kadru dar reikia ir paieskot, super - 9 juodos sraiges zydram danguj. tu kislotnikas gal koks??!! juodos sraiges zydram danguj. tu kislotnikas gal koks??!!
 Comment
- 

tam kad daryciau kuo didesne itaka siam puslapiui ir kad isgirstumet tiesa pro liaupsiu lavinasParašė Paulius Rodyti pranešimąPaskaitau graiko pasireiškimus, net linksma pasidaro. minde903, kam tau 2 nariai? o seip tavo juokingas klausimas o seip tavo juokingas klausimas dziaugiuos kad ne man vienam bloga buna ziurin i nuotraukas dziaugiuos kad ne man vienam bloga buna ziurin i nuotraukas      
 Comment
- 

Parašė minde903 Rodyti pranešimątam kad daryciau kuo didesne itaka siam puslapiui ir kad isgirstumet tiesa pro liaupsiu lavinas o seip tavo juokingas klausimas o seip tavo juokingas klausimas dziaugiuos kad ne man vienam bloga buna ziurin i nuotraukas dziaugiuos kad ne man vienam bloga buna ziurin i nuotraukas     
 Minde903... tu sveikas?  
 Comment
- 

Forumo administracija, kur tu žiūri?Parašė minde903 Rodyti pranešimąsveikesnis nesu buves neguesu daba 
 Comment
- 

Parašė Paulius Rodyti pranešimąForumo administracija, kur tu žiūri?
 jis ziuri ten kur jam reikia jis man dar ir aciu pasakys jis man dar ir aciu pasakys
 Comment
- 

Pagauk: pažiūrėsim.Parašė Cosa Nostra Rodyti pranešimąjooo ..ir as taip galiu... pagausiu dvi varles ir viena pries viena pastatysiu....
 Comment
- 

Paprastai tokie veikėjai tik liežuviais malt gali.. Jei komentuojat tai komentuokit nuotrauka, o ne kažka apie varlesParašė Cosa Nostra Rodyti pranešimąjooo ..ir as taip galiu... pagausiu dvi varles ir viena pries viena pastatysiu....  
 Comment
- 

o tu tamsta beki varliu gauuditiParašė Elektrikas Rodyti pranešimąPaprastai tokie veikėjai tik liežuviais malt gali.. Jei komentuojat tai komentuokit nuotrauka, o ne kažka apie varles   
 Comment

10!
 10!

Comment