Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

"Gyvenimas", arba "Iš šviesos tamson"

Collapse

X
- 

Balsavimas: "Gyvenimas", arba "Iš šviesos tamson"

221018,18%494,55%1818,18%479,09%2613,64%350,00%049,09%2313,64%329,09%214,55%1Mano kelionių aprašymai/vadovai:
Armėnija | Australija | Gambija | Gruzija | Iranas | JAE | JAV | Kosovas | Kinija | Kipras | Kuba | Kroatija | Makedonija | Malta | Marokas | Namibija | Omanas |
Padniestrė | Pietų Korėja | Slovėnija | Svalbardas | UkrainaŽymos: Joks
 - 

Prastos kokybės nuotrauka, neaiškus, nesuprantamas vaizdas, nuo vaizdo atitolęs pavadinimas. Idėja visai nebloga, tik atlikimo kokybė prasta

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
 - 

Gyenimas ir nėra ryškus bei aiškus, ypač kai depresija užklumpa.Parašė Ametistas Rodyti pranešimąPrastos kokybės nuotrauka, neaiškus, nesuprantamas vaizdas, nuo vaizdo atitolęs pavadinimas. Idėja visai nebloga, tik atlikimo kokybė prasta
Mano kelionių aprašymai/vadovai:
Armėnija | Australija | Gambija | Gruzija | Iranas | JAE | JAV | Kosovas | Kinija | Kipras | Kuba | Kroatija | Makedonija | Malta | Marokas | Namibija | Omanas |
Padniestrė | Pietų Korėja | Slovėnija | Svalbardas | Ukraina
Comment
 - 

Ryškius daugelio megapikselių vaizdus paliksiu džiaugsmingesnėms temoms. Jeigu maniją (kaip depresijos priešingybė) atspindėtų profesionaliu aparatu padaryta nuotrauka, tai Gyvenimui depresijos metu, mano nuomone, puikiai tinka 640x480 rezoliucijos vaizdinys.Parašė spirit Rodyti pranešimąDuočiau didesnį balą jei būtų fotografuota ne mobiliuoju.Mano kelionių aprašymai/vadovai:
Padniestrė | Pietų Korėja | Slovėnija | Svalbardas | Ukraina
Comment
 - 

Jeigu norit gražaus ir nublizginto vaizdo tai pirkit glamūrinius žurnalus.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment

Comment