You can post my pictures in another lithuanian forum, if you want. I would like you to include my email address braesikalla@web.de in that post, just in case there are any questions about the images.
Take,
Braesikalla!
Take,
Braesikalla!
Nežinau kaip kitiems atrodo, bet man asmeniškai atrodo, kad geriausio fotografo SSC forumo nuotraukų konkurse apdovanojimas turėtu atitekti vartotojui Braesikalla
(tiesa jis tokios šlovės susilaukė tapęs 2005 metų SSC nuotraukų konkurso geriausių fotografu
) . Trumpai sakant norėjau ir jums parodyti šio/šios (?) vartotojo nuotraukas . Jos visos darytos Niujorko mieste. Man nerealiai gražu
kaip jums nežinau. Išsakykite savo nuomone
:

Tikrai grazios nuotraukos. Aisku kai kur galima butu ir pasikabinet, taciau bendras vaizdas gera isbudi palieka
Ežiukas
Staff serija iš Azijos, taip pat Londono nuotraukos tikrai nerealios!
) Tuose piko valandos kadruose galbūt norėtųsi kažkokių išsiskirančių akcentų, pavyzdžiui tokių, kaip geltoni taksai Stop & Go nuotraukoje
Panašu, kad absoliuti dauguma jo balsuotojų tai daro tik tam, kad galėtų atsakyti "8/10" ir taip padidinti savo pranešimų skaičių... Tikėjausi konkurse gauti kokios nors kritikos, patarimų, tačiau be suknistų vertinimų (juk aš juos ir taip matau viršuje
Comment