Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Publikuok naujienas miestai.net svetainėje!

Collapse
This topic is closed.
X
Tai svarbi tema.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Publikuok naujienas miestai.net svetainėje!

    Sveiki,
    pagalvojome, kad bus žymiai operatyviau jei naujienas miestai.net svetainėje galės publikuoti, bet kuris miestai.net projekto narys (užsiregistravęs forume ar svetainėje).

    Tad apie viską iš pradžių. Prisijunkite su savo nario vardu bei slaptažodžiu prie miestai.net svetainės. Registruotis svetainėje nebūtina, jei esate užsiregistravęs forume, tiesiog naudokite tuos pačius prisijungimo duomenis.
    Prisijungę, kairėje pusėje, apačioje pamatysite tokį vaizdą:



    Apibrauktos dvi naujai atsiradusios nuorodos, kurių pagalba jūs galėsite publikuoti naujienas. Pirmoji nuoroda nuves į naujienos publikavimo puslapį, antroji - naujienos publikavimo instrukcija.
    Visų pirma, siūlau susipažinti su instrukcija kaip tai padaryti (turinį galės matyti tik prisijungę lankytojai):

    Naujienos publikavimo instrukcija

    Manau ten pakankamai aiškiai nurodyta kaip tai padaryti. jei bus kas neaiškaus, galite rašyti čia, šioje temoje arba siųsti man AŽ.
    Naujienas gali rašyti, bet kuris miestai.net projekte užsiregistravęs narys, tačiau pradžioje, prieš publikuojant naujieną mes ją peržiūrėsime. Narys atsiuntęs 3 naujienas, kurios neprieštaraus instrukcijose išdėstytoms nuostatoms, gaus teisę publikuoti naujienas be patvirtinimo, t.y. paspaudus mygtuką "Išsaugoti" jo naujiena iškart atsiras miestai.net naujienų sąraše.
    Atkreipkite dėmesį į "Bendras taisykles", kurios žymiai svarbesnės nei techniniai reikalavimai.
    Turinys gali būti bet koks, telpantis į miestai.net formatą. Perskaitėte įdomų straipsnį internete, aprašykite jį glaustai savais žodžiais bei pateikite nuorodą į tą straipsnį. Radote naujieną užsienio kalba, išverskite ir publikuokite į naujienų iš užsienio kategoriją. Nufotografavote kažkokį statomą objektą, parašykite kelis sakinius apie tą projektą bei pateikite padarytas fotografijas.
    Naudokite miestai.net kaip savotišką blog'ą.
    Lauksime įdomių minčių bei tikimės, kad tapsite aktyvesni miestai.net projekto dalyviai.

    Sėkmės.
    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

    #2
    Gera idėja

    Comment


      #3
      Idėja gal ir gera bet nėra iniciatyvių žmonių, kurie prisijungtų prie jos vystymo .
      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

      Comment


        #4
        Labai gera nuoroda apie naujus statybos objektus pasaulyje. Reikėtų pabandyti išversti iš anglų kalbos ir galbūt pradėti talpinti mūsų tinklalapyje. Nuoroda: http://www.metaefficient.com/architecture-and-building
        Man šiaip labai patiko...

        Comment


          #5
          Parašė MARKA Rodyti pranešimą
          Labai gera nuoroda apie naujus statybos objektus pasaulyje. Reikėtų pabandyti išversti iš anglų kalbos ir galbūt pradėti talpinti mūsų tinklalapyje. Nuoroda: http://www.metaefficient.com/architecture-and-building
          Man šiaip labai patiko...
          Puiki iniciatyva , manau daugeliui forumiečių būtų įdomu pasiskaitinėti. Informacijos apie architektūrinius-urbanistinius procesus internete galima tikrai daug rasti, tiesiog trūksta žmonių, kurie tai pateiktų LT kalboje.
          Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

          Comment


            #6
            Publikuok naujienas miestai.net svetainėje!


            aha, bandziau su visais pasidalinti ka randu nete, tai apkaltintas buvau reklama!!!!patys sau priestaraujate ponas 99

            Comment


              #7
              Parašė musele Rodyti pranešimą
              Publikuok naujienas miestai.net svetainėje!


              aha, bandziau su visais pasidalinti ka randu nete, tai apkaltintas buvau reklama!!!!patys sau priestaraujate ponas 99
              Daug kur čia taip Nuo forumo politikos priklauso

              Comment


                #8
                Darni darnos utopija

                Teritorijų planavimas Lietuvoje yra virtęs teisine procedūra, leidžiančia, siekiant greito ir garantuoto pelno, bemaž bet kam statyti ten, kur turi žemės. Dėl to buvo užstatytos vietovės, kurios niekada nebuvo apgyvendintos, tuo tarpu miestai ėmė tuštėti. Gyvenamieji rajonai, buvusių pramonės kompleksų teritorijos ėmė senti ar net degraduoti.

                Verslininkus, mokslininkus ir kitų sričių profesionalus, jau porą metų šaukiančius apie darnios miestų plėtros principų diegimą urbanistikai, valdžia tarsi išgirdo, bet tik ausies krašteliu. Jų pastangos kol kas paskęsta darbo grupių ir posėdžių liūne. Bijomasi imtis ryžtingų žingsnių, iš esmės reformuosiančių pasenusią sistemą, kuri iš darnią plėtrą inicijuojančio ir koordinuojančio instrumento virto procedūrinių stabdžių bei draudimų visuma.

                Tikėjosi būti išgirsti
                Pirmiausiai teritorijų planavimo tvarka parūpo nekilnojamojo turto plėtra užsiimantiems verslininkams bei architektams, dirbantiems teritorijų planavimo srityje. Rinkos augimo periodu jiems labiausiai skaudėjo, kai procesas tolydžio ilgėjo, darėsi vis painesnis ir neskaidresnis, žemė brango, o pinigai, investuoti į esą perspektyvius sklypus, virto į nieką. Tačiau reikia pripažinti, kad verslas sugebėjo pakilti virš savo palyginti siaurų interesų ir įžvelgti tikrąsias tvarkos, labiau primenančios chaosą, ydas.

                Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos (LNTPA) iniciatyva prieš porą metų tarp valdžios ir nekilnojamojo turto plėtros versle dalyvaujančių visuomeninių organizacijų buvo pasirašyti memorandumai, kuriuose deklaruotas darnios plėtros siekis ir nuoširdūs visų pasižadėjimai ją įgyvendinti. 2008 m. išvakarėse Vilniaus rotušėje, dalyvaujant šalies vadovui Valdui Adamkui, pasirašytas memorandumas dėl Darnios plėtros akademijos steigimo. Prie šių siekių prisijungė Lietuvos aukštosios mokyklos. Per tą laiką surengti du urbanistiniai forumai: „Lietuvos darnios erdvinės plėtros sistemos kūrimas“ bei „Darnus miestas ir architektūra“.

                Premjero potvarkiu 2008 m. sudaryta darbo grupė, kuri, atsižvelgdama į pirmojo urbanistinio forumo rezoliuciją, išanalizavo teritorijų planavimo trūkumus ir suformavo pasiūlymus, kaip tobulinti sistemą. Skirtingų sričių kompetentingų specialistų idėjos sudėtos į atskirą leidinį – „Darnioji plėtra teritorijų planavime ir urbanistikoje“. Jos atsispindi ir naujosios Vyriausybės veiksmų programoje. Seime surengta keletas diskusijų, kurios sulaukė labai menko įstatymų kūrėjų dėmesio. Į paskutinę diskusiją „Miestų teritorijų planavimo etika ir teisynas darnios plėtros aspektais“, kuri organizuota šių metų balandžio pabaigoje, drauge su parlamento Aplinkos apsaugos komitetu ir Europos informacijos biuru, atvyko tik komiteto pirmininkas ir dar vienas jo kolega.

                Visas straipsnis: http://www.sa.lt/index.php?cid=1474&p=1472

                Comment


                  #9
                  Nerandu kur prisijungimas miestai.net puslapyje, ar jau panaikinta ?

                  Comment


                    #10
                    Japonų interjero kūrimo principai ir gyvenamoji aplinka

                    Sveiki,

                    Puikus renginukas ne tik miestų kultūros, bet ir architektūros mėgėjams, taip pat tiems, kurie domisi interjeru, ypač rytų

                    http://www.kaunozinios.lt/naujienos/...inka_6761.html

                    Comment

                    Working...
                    X