Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

IT. Projektai Milane

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    IT. Projektai Milane

    Gerbiami Forumo lankytojai, nepykit dėl klaidų, nes išverčiau su google vertėju iš EN kalbos į LT.


    Šis projektas yra daug, tiek apimties ir srities ir galiausiai sukurti naują apylinkės, kultūros ir istoriniame kontekste Milanas. Problemą ir Fiera svetainę, kuri yra pagrindinis ir svarbus plėtros Milanas yra ta, kad jis neturėtų būti traktuojama kaip tik statybos plėtrą, o kažkas daugiau kartu. Milanas yra kultūros centras Italija, parodų geriausia, ką šalis turi pasiūlyti. Tai vieta, kuri turi svajones, siekius ir pasididžiavimas visi Milanesi. Būtent tokiu būdu, kad svetainė turi būti atstovas didžiojo italų dizainas, baldai, mada technologijos ir nusipelno ne mažiau nei mistikas, tačiau praticlal miestų schemos.

    Nepaisant to, kad mastai projekto strategijos pasiūlymas yra paprasta ir suprantama. Ji numato nenutrūkstamą ryšį į esamą miesto struktūrą, kuriant naujas rajonas aplink centrinę parko ir naujos viešojo Gonkos per gražus Aukštuminiai horizontai. Pasiūlymas yra keletas salynų, esantys parko, kiekviena siūlančioji įvairiais mastais. Būsto vienetų, nuo vilos į namus, kruopščiai išdėstyti ant perimetro vietoje ir tokiu mastu, kuris rezonuoja pagal esamą kontekste. Naujų būsto naudoja esamą planą, kaip išvykimo ir sukuria gyvenimo tipologijas, kad yra tiek geranoriškai į tradicines formas dar žiūri į ateitį. Korpusas taip pat sukuria pusiausvyrą tarp privataus kiemelyje ir didesnių viešųjų erdvių. Išdėstymo būsto sklypų maksimizuoja dienos šviesa, gaivus oras ir gražūs vaizdai. Tai yra aišku iš šio miesto schemą, kad tikslas yra suteikti būstą, kuris yra ne tik lanksti per save, bet taip pat yra visiškai skirtingi nuo vieno sklypo iki kito. Ši funkcija yra labai svarbi kuriant šią svetainę, kuri remiasi turtingai sluoksniuotu blokai ir istorijos Milanas ir ekologiškai nuorodos būsto į naują parko.

    Siekiant užtikrinti kultūrų įvairove ir ekscytujące derinys su būstu, organizacijos schemą atidžiai vietose būtina kultūros pastatų ir mažmeninės prekybos objektus svetainėje. Energingas ir ekscytująca vartai yra nuo šiaurės su muziejaus pastatas, vieta šiuolaikinio meno parodų erdvės, patogumų ir auditoriją. Žinomiausia mažmeninėse parduotuvėse ir viešųjų programų pateikti įtikinamų magnetas prie svetainės. Šie su viešąja programos, veikia kaip buferis į didelio masto likusių Fiera pastatus į šiaurę, o integruojant parkas jos centras ir namų į rytų, vakarų ir pietų kraštų.

    Close to the center naują Royale centrinis parkas yra trys iconic komercinės aukštos U pastatų. Šis komponentas svetainės sąmoningai ir ryžtingai koncentruotos siekiant padidinti erdvę Royale parkas, didinga aikštė ir kitos valstybinės ir privačios erdvės. Dangoraižių asmeniškai sukurtas ir susimąstai pateikti raižyti ir gerai matomi horizontai svetainėje. Kiekvienas pastatas turi atskirą išraiška, tačiau visi trys yra sujungti į darnią priemonę, siekiant sukurti didžiajame viešųjų aikštė, dabar vadinama "Piazz 3 Torri." Dizaino dangoraižių peržengia Superficial gydymo fasadų ir sukurti erdvinių ir funkcinių disponavimo erdvėse nepaprastai vidaus perspektyvas ir veiklos vartotojams. Šios iconic dangoraižių buvo inžinerijos su naujausia technologija ir ekologiškai pagrįstą ir stabilų. Po naujų aikštė yra mažmeninė ir ypač öffentlichen Orten, kuri padės tirpsta riba tarp viešojo ir privataus komercinio prasmės. Tai bus esančių tiesioginio ryšio su stoties Line 5, planuojama plėsti į Milano metro sistema.

    Ši miestų planavimo pasiūlymą žymi Fiera motyvais kaip miesto paradigma naujus ir iškylančius gyvenimo, poilsio ir sveikatingumo. Šis pasiūlymas yra unikali tuo, kad ji nedubliuoja jokių kitų miesto planą. Salynas tvarka srauto į parką turinčių būsto, iconic dangoraižių, kultūrinės ir komercinės programos. Ši koncepcija leidžia sklandžiai, praktinių ir ekonomiški laipsniško plano, kuris pokyčiai tokio masto reikalauja ir gali pasinaudoti. Leidžiant bendradarbiaujant keturių skirtingų architektų gėlytės, schemos pasiekia daugybę išraiškos ir nevienalytiškumą architektūros formą ir viešosios erdvės. Tokia demokratijos išraiška planuojant miesto atspindi turtingą istorinę realybę Milanas istorijoje.

    Schema Fiera Milano paimdavo ne tik savo architektūros ir planavimo, o todėl, kad ji sąmoningai siūlo apsvaiginimo perspektyvas, ekscytująca pėsčiųjų patirtis, puikus vaizdas ir pusiausvyrą tarp komercinės patalpos, darbo vietos ir naujos gyvenimo ir laisvalaikio aplinką. Šis projektas yra paradigma naują Milanas ir konkurencinius privalumus miestas pasaulyje didėjant konkurencijai ir svarbą Europoje.

    Dabar labiau nei bet kada, atsižvelgiant laimėti konkursą kaip priimančiosios Miestas Expo 2015, žodžiai Daniel Libeskind metu 2004 m. konkurencijos City Life "turi didelę reikšmę mieste Milanas:" Yra vėjo skrydžius per miestą Milanas todėl su juo pranešimą pokyčių. Tai naujojo amžiaus yra ne apie vieną, bet apie daug, o ne apie vieną balsą, tačiau daug balsų



    Daugiau vizualizacijos nuotraukų http://www.daniel-libeskind.com/proj.../fiera-milano/
    Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

    #2
    Milano dangoskyra 2016 m.

    Milan skyline by Riccardo Diotallevi, on Flickr

    Comment


      #3

      Comment

      Working...
      X