Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

MY. Džordžtaunas / Georgetown

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    Aciu! Smagios nuotraukos, lauksim vaizdu is KL! Beje, Penange dar yra grazi Kek Lok Si budistu sventykla - atseit apskritai vienas didziausiu sventyklu-kompleksu pietryciu azijoje. Ji siek tiek atokiau nuo miesto, bet turint laiko verta.

    Comment


      #22
      Didelį dėkui už tas foto. Įsivaizduoju kiek laiko reikėjo. Pats kai įdėjau šimtą nuotraukų iš savo kelionės, tai tikrai, kad galima pavarkti jei dedama vieną dieną, o aš per savaitę vos sudėjau. Labai jau nervina redaguoti tas foto ir atrinkinėti normalesnes....

      Dėkui dar kartą. Egzotika - nuostabu
      Paskutinis taisė fredis; 2008.12.17, 14:52.
      You've got one life! Live it!

      Comment


        #23
        Parašė Metropolis Rodyti pranešimą
        deja, apleistų pastatų ir čia pasitaiko

        Atvaizdas
        Įdomu kiek šis patatas kainuotų. Nerealiai man jis gražus (aišku po atnaujinimo). Fasadas nuostabus, tik ar rajonas geras? Perku
        You've got one life! Live it!

        Comment


          #24
          @rob - tikiuosi, kad ir daugiau forumiečių atsiradus progai papildys šią ar kitą panašią temą.

          @fredi, Malaizijoj, bent jau 2008 m. pavasarį NT kainos buvo pakankamai žemos, jei jas lyginsime su tuometinėmis Lietuvos. Šiuo metu Malaizijos vyriausybė yra priėmusi ekonomikos skatinimo planą, kuriam skyrė apie 1,5 mlrd. vietos valiuta paremti verslams, ypač tokiose srityse kaip paskolos gamybai skatinti (ir apskritai šalies konkurencingumui padidinti).

          Comment


            #25
            Visiškai atsitiktinai radau šią temą ir negalėjau susilaikyti neparašęs apsilepimo, nesvarbu, kad beveik keturi metai jau praėjo . Šį vasarį teko čia apsilankyti, nuotraukų taip pat turiu, tačiau dar neprisiruošiau jų sudėti. Kaip bebūtų, negaliu patikėt, kiek daug aš nemačiau, tiksliau nemačiau beveik nieko, palyginus su tavimi. Net neturėjau žalio supratimo, kad tiek visko toje saloje yra. Ačiū labai, be galo patiko aprašymai ir visi komentarai. Manau bus ir daugiau tokių, kurie neturėjo progos susipažinti su šia sala ir tavo reportažu, tačiau dabar man parašius šį komentarą ir iškėlus šią temą į viršų - tai padarys .

            Comment

            Working...
            X