Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

AT. Euro2008 Vienoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    AT. Euro2008 Vienoje

    Nebuvau tikras, į kurią temą patalpinti. Tarkim tai mieste vykstantis projektas :-)

    Euro2008 vyks dvejose šalyse, kaip žinote. Atidarymas Šveicarijoje, o finalas vyks Austrijoje, Vienoje. Šiuo metu vyksta iš esmės jau paskutiniai pasiruošimo darbai, nes čempionatas prasideda jau poryt. Visame mieste bet kurioje parduotuvėje, net prekybcentriuose BILLA (na turbūt kokio IKI/MAXIMA analogas) pilna visokių nuo maišelių ir šlepečių iki skėčių ir nardymo akinių su EURO2008 simbolika. Net močiutė, visai nesidominti futbolu ir aplinkiniu pasauliu žino, kas prasidės poryt.

    Ta proga šiek tiek norėjau pasidalinti vaizdais, kaip ruošiasi Viena čempionatui. Tikiuosi čempionato eigoje ir daugiau vaizdų pasiūlyti kaip atrodys ši tarptautinė publika, švenčiantį tokį didžiulį sporto įvykį Vienoje.

    Mieste sutelkta nemažai policijos pajėgų. Vaikšto ginkluoti, kai kurie padeda žmonėms, kai kurie juos baudžia. Požeminėje perėjoje pačiame miesto centre pagavau keletą jau ko gero baudžiančius alų begėrusius ir viešąją tvarką bepažeidinėjusius turistus.


    Ernst-Happel Stadion. Stadionas, kuriame vyks EURO2008 finalas, daugiau nei 51 000 vietų žiūrovams. Deja, teritorija jau 3 savaitės aptverta ir arčiau tvorų prisiartinti nepavyko.

    Čempionato proga iki Prater (didelis parkas netoli Dunojaus, kuriame ir yra šis stadionas) buvo nutiesta metro linija U2. Kaip ir kitur, metro nėra vien po žeme, bet ir virš jos :-)








    Daug laimingųjų norės ten patekti


    Matyta Ukmergės/Konstitucijos estakadoje




    Didžiulės policijos pajėgos ruošiasi minioms gerbėjų


    Pačiame miestro centre užtverta didžiulė teritorija. Ten bus Fanzone, kol kas dar ruošiama, bet pasprukau į draudžiamą teritoriją




    Numatyta galybė įvairiausių pramogų...



    Visur Lenkijos vėliava iškabinta


















    Kol kas tiek, bus daugiau

    #2
    Nors futbolu nesidomiu, įdomu pažiūrėti, kaip atrodo stambūs sporto renginiai iš arti. Šią vasarą bus dar didesnis renginys .

    Comment


      #3
      Aciu, labai idomu, o pats siaip ar i EC?
      I love INNUENDO!

      Comment


        #4
        Aciu uz foto lauksiu dar daugiau su campo uzkulisiais - ypac idomesnes atributikos ir siulomu pramogu vaizdeliai...
        vos i EURO2008 savanorius neisipaisiau, et...
        Paskutinis taisė zanaz; 2008.06.06, 00:56.
        You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

        Comment


          #5
          Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
          Nors futbolu nesidomiu, įdomu pažiūrėti, kaip atrodo stambūs sporto renginiai iš arti. Šią vasarą bus dar didesnis renginys .
          Į Pekiną bilietą taip pat turiu :-)

          Euro2008 matysiu ko gero labiau ne kaip fanas, o kaip vietinis gyventojas. Labai įdomu stebėti, kaip miestas ruošiasi šiam renginiui. Deja, bilietų į rungtynes negavau (nelabai ir stengiausi išties...)

          Comment


            #6
            Parašė Meier Rodyti pranešimą
            Į Pekiną bilietą taip pat turiu :-)
            Jėga. Tikriausiai rugpjūčio mėnesį sulauksime nuotraukų ir iš Pekino

            Comment


              #7
              Geras.. Norėtųs ten pabūt. Ir dabar aišku, kodėl alus toks brangus - 1 euro depozitas, kad nemėtytum plastikinių bokalų kur pakliuvo. Vat kur aukštas kultūros lygis ir aplinkosaugos vykdymas.

              Beje, kiek tenka susidurt su Ukraina, tai panašu, kad viltys sudalyvauti šitoj fiestoj tenai po truputį blėsta, nes ten nepanašu, kad jie bent ruoštųsi ruoštis čempionatui.. Nieks nieko ta linkme nedaroma faktiškai. Atvažiuos UEFA tikrint ir matyt po metų kitų pasakys - sorry, guys, ir perkels čempą į kokią Angliją.
              Jūsų,
              Analitikas PlėtRa™

              Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

              Comment


                #8
                Tai va... Kainos ten be depozito, su depozitu dar +1 EUR. Tai man taip jau mokant 3,5 EUR už Coca-cola buteliuką (ir tai, supiltą į plastikinę stiklinę) atrodo visai nemažai :-)

                Šiandien, kaip žinia, čempionatas visomis prasmėmis atkeliavo į Vieną. Ernst-Happel stadione vyko rungtynės Austrija-Kroatija (0:1), ta proga nuvykau pažiūrėti, kaip vaizdas atrodo prieš rungtynes, galbūt net pasinaudoti proga patekti į rungtynes...

                Vaizdai likus 90 minučių iki rungtynių...










                Na ir viena kita dešimtis besitikinčių papuolti į rungtynes. Beje apie tai: girdėjau ne vieną, siūlantį 1 bilietą. Daugeliui tai ir problema: kas gi į tokias rungtynes atvyksta vienas. Gi kainos, kurių prašė... iš pradžių 350 EUR, vėliau kaina krito iki 250 EUR, o galiausiai į geriausias vietas pardavinėjo už 200 EUR. Deja, fotoaparato baterija nusėdo ir mano biudžetas buvo kitoks, į rungtynes nutariau neiti :-)









                Laimingųjų eilė:






                Danguje buvo matyti ne vienas sraigtasparnis. Deja, tilpo į kadrą tik du :-)




                Beje, rungtynių metu tie, kas bandė patekti į Fanzone, buvo tiesiog neįleisti, nes... Fiziškai vietos nebebuvo!

                Comment

                Working...
                X