Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

ES. Barselona / Barcelona

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • deep'as
    replied
    5. Privažiuojame pirmąjį garsaus Barselonos architekto Antoni Gaudi darbų. Gaudi - tai ko gero dažniausiai Barselonoje skambanti pavardė, nuo kurios tikriausiai nedaug atslieka Salvadoras Dali.

    Fotografavimas iš važiuojančio autobuso nelabai žavi.



    6. Tiesiog gatvės vaizdai.



    7.



    8. La Pedrera - dar vienas Gaudi darbas, kuris laikomas nr.2 žinomiausių jo darbų sąraše. Per ausinę pranešė, kad pastato fasado formos primena bangas, tačiau man kurkas panašiau į medžius. Sekančioje priartintoje nuotraukoje puikiai matosi, kaip pastatas susilieja su medžiais.



    9.

    Komentuoti:


  • Edmas
    replied
    Puiku! Laukiam daugiau!

    Komentuoti:


  • deep'as
    pradėjo temą ES. Barselona / Barcelona

    ES. Barselona / Barcelona

    Kelionė turistiniu autobusu tai ko gero geriausias būdas greitai susipažinti su Barselona. Nuo jos ir pradėsiu. Vienos dienos bilieto kaina 20 Eurų. Galima išlipti patikusioje stotelėje, po to vėl įlipi ir tęsti kelionę.

    1. Kelionę pradedame Placa de Catalunya pagrindinėje ir svarbiausioje miesto aikštėje į kurią sueina kelios pagrindinės miesto gatvės. Po aikšte įrengtas parkingas bei metro stotis. Kartais jaučiasi vibracija nuo pravažiuojančio metro. Laukiame maždaug 100 ar 150 metrų eilėje, kad patekti į autobusą.



    2. Tiesą sakant, nežinau kas tas Francesc Macia.



    3. Įlipant į autobusą duoda ausines ir važiuodamas gali klausytis pasakojimą viena iš 10-ies kalbų. Moteriškės į šį autobusą netilpo ir teks laukti kito.



    4. Kitos kompanijos turistinis autobusas.

Working...
X