Jo ledynmetis ne uz ilgo 
P.S. Mano parase bei avatare yra Vankuverio nuotraukos

P.S. Mano parase bei avatare yra Vankuverio nuotraukos
Na bet pamatysime veliau...

Taip labai, kad daznai net lyginti neimanoma. Na kaip kaliosus ir fraka- kas graziau ar patogiau.
bet tie, šimtus kilometrų besitesiantys priemiesčiai... Tiesiog jų nemėgstu... Pasižiūrėjęs kokią amerikiečių televiziją, gali tai pamatyt, juk dauguma ten nutukę, apsiriję komiksų gerbėjai, kurie visą gyvenimą prie TV praleidę, ir iš savo rajono kojos nėra iškėlę... Gal ir žiauriai aš, bet tokia mano susidariusi nuomonė...
Na eina moteriske su pizama ir striuke viduryje normalaus marketo , na tai sau lai ir eina. Svari bent jau, sutriu cia beveik is viso nematom... O man tai kas? 

Zmones po to isvazinejo is parko apie pustrecios valandos, nors yra trys normalus isvaziavimai- tiek besvencianciu zmoniu buvo susirinke. Ir tai tik vieni is tos sventes minejimo fejerverku, sventiniai fejerverkai buvo visuose didesniuose miestuose.

Aisku lauksim ir nuotrauku.

Taigi, planuose įvyko pasikeitimų - palauksiu šiltesnio oro. Šiandien Chicaga gali sumušti ilgalaikių meteorologinių stebėjimų rekordą - pasiekti visų laikų žemiausią t°.

Comment