Of course you then right on it WH. My apologize 

(as if it is possible to know all of this)

Developers promise that in 2006 here will be started 5 more - 25-floor DAM property, 24-floor "pie pieturas", 20-floor "Balasta Dambis 11", and 33 and 27 floor "Vertikala pasaule". But let's see if this happens in reality.
 . I'm really lookin forward for the new skyscrapers on Kipsala. But of course I just could talk about what I see . I should read more about it 

.
 ). Beje pakrantėje nemažai sovietinio palikimo, tai yra kelios sovietinius laikus menančios skulptūros, bei vienas kitas komiblokiškai atrodantis pastatas.
. Viena porelė netokiu prašmatnių sutiko man popozuoti 
 .

.

. Ford Mustang 
 .

. 

.

. Visokiausio plauko "veikėjų" susirinkimo vieta. Užtenka pasidairyti aplinkui, laiminga, besišypsanti veidą beveik neįmanoma pamatyti. Aplink vienos bobutės, emigrantai iš kaukazo šalių (šnekantis vien n*** b*** k**** kalba), policija , ir vienos ir tos pačios prekės kurias tau nori įbrukti vos ne kiekvienas aiškindamas, kad tik pas jį nuostabiausia prekė, o pas kitus tik "fuflo" iš lenkijos 
. Baisiausias dalykas, kad ši vieta tik koks 200 m nuo senamiesčio ir centro ir tai pirmas vaizdas kuri  pamato turistai atvaževę į Ryga. Man tokie reikalai sukelia tik šiurpoli ir gailesčio jausmą Rygiečiams , jiems turėtu būti nelabai smagu savo svečiams pirmiausia rodyti kokia vietą. Šioje vietoje esu ne kartą sulaukias grasinimų, kad gausių "v rozų" jei neduosiu parūkyti 
 . Bet šį kartą kažkodėl buvau drąsus ir nusprendžiau padaryti kelias nuotraukas. Fotoaparato vaizdas kažkodėl prekiautojus šiame turguje veikia dvejopai: vieni pradeda brukti prekias kuriu atseit niekur daugiau negausi, o kiti keistesni pradeda nuo objektyvo slapstytis. Nusprendęs nupaveiksluoti močiutę pardavinėjusia moteriškas pėdkelnias, nustebau, kaip ji pradėjo slėpti savo veidą galiausiai susikišo savo pėdkelnias į maiša ir tiesioginia šio žodžio prasme pabėgo 
 .  Bet kadras liko, gal jinai kokias paieškoma 
 ?  

.

. Pačiame pastate kaliduriai labai siauručiai ir langų jose neradome ( o į auditorijas patekti nepavyko). Bet netyčia radome įėjimą į laiptinę 
 . Iš čia padariau keleta prastos kokybės nuotraukų per apdergtą stiklą 
 . Vaizdas į šiaurės rytus.

.

.

. Truputi padrebinęs kinkas padariau šia pačios laiptinės nuotrauką. Laiptinė kiek aš supratau atlieka rūkamosios vietos paskirtį 
 . 
 .  O Vaizdas į pietričius į maskavos rajoną ir rytinę Zakusalos dalį.
 .Nežinau kaip jį apibudinti, bet labai įdomu jame daryti nuotraukas. Reikia pabuvoti , kad tarp tu griuvėsiu ir baigiančių savo amžių pastatų kažka mielo ir teigiamo įžiurėtum. Bet man labai patinka šitas Rygos rajonas savo atmosfera ir unikalumu 
 . Tai nevienintelis toks pastatas "maskachkoje".  

.

.

. Švarus, tvarkingi, tikriausiai neseniai atnaujinti 

Labai idomios nuotraukos. O tas turgus ne savo vietoje, manu ji reikti is ten iskelti. 

Comment